Când iubeşti, nu loveşti! Când respecţi, nu îl supui pe celălalt! Poliţiştii maramureşeni iau aproape zilnic contact cu oameni care suferă ca urmare a faptelor de violenţă domestică. Poveştile unor relaţii bazate pe abuz trebuie încheiate!

Ieri, 26 noiembrie, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Fărcaşa au fost sesizaţi cu privire la comiterea unei fapte de violenţă domestică. O femeie de 75 de ani, din comuna Bicaz, a relatat că a fost agresată şi ameninţată de fiul său, pe fondul consumului de alcool. Pentru protejarea victimei, pe numele agresorului, în vârstă de 48 de ani, a fost emis ordin de protecţie provizoriu. Totodată, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.

Tot ieri, o femeie i-a sesizat pe poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Leordina că soţul său provoacă scandal la domiciliu. Deplasaţi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat de 46 de ani, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a provocat distrugeri în locuinţă şi şi-a ameninţat soţia şi cei doi copii. Totodată poliţiştii au stabilit că agresorul a încălcat un ordin de protecţie emis de Judecătoria Vişeu de Sus. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de ameninţare şi nerespectarea hotărârilor judecătoreşti.

loading...
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.