Maramuresul Istoric

SPUNE NU VIOLENŢEI! Doi mamureşeni s-au ales cu dosare penale pentru agresiune şi violenţă: unul şi-a agresat mama, celălalt, soţia

Când iubeşti, nu loveşti! Când respecţi, nu îl supui pe celălalt! Poliţiştii maramureşeni iau aproape zilnic contact cu oameni care suferă ca urmare a faptelor de violenţă domestică. Poveştile unor relaţii bazate pe abuz trebuie încheiate!

Ieri, 26 noiembrie, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Fărcaşa au fost sesizaţi cu privire la comiterea unei fapte de violenţă domestică. O femeie de 75 de ani, din comuna Bicaz, a relatat că a fost agresată şi ameninţată de fiul său, pe fondul consumului de alcool. Pentru protejarea victimei, pe numele agresorului, în vârstă de 48 de ani, a fost emis ordin de protecţie provizoriu. Totodată, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.

Tot ieri, o femeie i-a sesizat pe poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Leordina că soţul său provoacă scandal la domiciliu. Deplasaţi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat de 46 de ani, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a provocat distrugeri în locuinţă şi şi-a ameninţat soţia şi cei doi copii. Totodată poliţiştii au stabilit că agresorul a încălcat un ordin de protecţie emis de Judecătoria Vişeu de Sus. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de ameninţare şi nerespectarea hotărârilor judecătoreşti.



Te-ar putea interesa si

FOC ÎN MARAMUREŞ: Incendii de vegetaţie la Moisei, Bocicoel, Dragomirești, Rona de Jos, Vișeu de Sus, Vișeu de Jos, Groși, Bozânta Mică și Borșa (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

RESPONSABILITATE: O sigheteancă a găsit un portmoneu cu bani, cu o sumă importantă de bani, pe care l-a predat poliţiştilor

Vasile Dale

VIDEO: A venit iarna în Maramureş. A nins în zona de munte a Borșei

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult