BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: După ce şi-a caftit colega, liceana a dansat pe manele în Parcul Mara, în aplauzele susţinătorilor (FOTO/VIDEO)

Ieri v-am prezentat în exclusivitate imagini dure în care două eleve s-au bătut în Parcul Mara din Baia Mare, din cauza unui băiat.
Acum au apărut imagini cu modul în care eleva agresoare a sărbătorit imediat după bătaie.

După scandalul din parc, fata nu s-a întors la cursuri, ci în aplauzele colegilor a dansat în parc, sărbătorindu-şi astfel victoria.
[Crina Buda, directorul Colegiului Economic Nicolae Titulescu, a declarat că una dintre cele trei fete implicate este elevă a liceului, în clasa a noua, la profesională. Ca urmare, direcțiunea a luat legătura cu părinții și diriginta.

Adolescenta a declarat că a avut o altercație cu două eleve de la Saligny, moment în care conflictul verbal a degenerat în bătaie în toată regula. Joi dimineață va avea loc o întâlnire cu adolescenta și părinții ei. Ea va primi cu siguranță mustrare scrisă pentru că a părăsit incinta liceului în timpul cursurilor (08.00 – 14.00).



Citeşte şi

Te-ar putea interesa si

VIMA MICĂ: Persoană strivită de un tractor agricol. Bărbatul a decedat pe loc

Vasile Dale

CJ MARAMUREŞ: Rezumatul participării la Târgul de Turism al României 2023 – o invitație de nerefuzat în fascinantul Maramureș

Redactie

FOTO: O refugiată din Ucraina a murit în piscina interioară a hotelului unui băimărean din Tășnad (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult