Important

POLIŢIŞTII RUTIERI AU ACŢIONAT ŞI IERI: Au fost aplicate sancţiuni, însă nu au fost nevoiţi să intervină la accidente cu victime

Prudenţa, responsabilitatea participanţilor la trafic şi acţiunile poliţiştilor rutieri au contribuit la creşterea gradului de siguranţă pe drumurile publice. În consecinţă ieri, 27 noiembrie, a fost o zi în care nu s-a produs niciun accident soldat cu rănirea unor persoane, pe drumurile publice de pe raza judeţului nostru.
În schimb au fost aplicate mai multe sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea regulilor de circulaţie. Poliţiştii rutieri din Sighetul Marmaţiei şi Vişeu de sus, care au acţionat pe drumurile publice din raza de competenţă, pentru a combate principalele cauze generatoare de accidente rutiere, au oprit pentru verificări mai multe autoturisme.
Pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 31 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 11 000 de lei. Totodată, ca măsură complementară, a fost dispusă reţinerea a patru permise de conducere şi retragerea unui certificat de înmatriculare.

În condiţiile unui carosabil umed, pentru a nu fi implicaţi în evenimente rutiere, poliţiştii rutieri vă recomandă să adaptaţi permanent viteza de rulare la condiţiile de drum şi trafic şi să păstraţi în mers o distanţă suficient de mare faţă de vehiculul din faţă, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă!
Mai ales în condiţii de vreme nefavorabilă folosiţi luminile de întâlnire și pe timpul zilei şi nu efectuaţi depăşiri riscante!

Te-ar putea interesa si

DONĂM SÂNGE PENTRU VIAȚĂ! Jandarmii maramureșeni donează sânge

Redactie

SPJ SALVAMONT MARAMUREŞ: Reabilitare finalizată a balustradei traseului spre Creasta Cocoșului

Redactie

INFORMARE METEO: Ger şi vânt în Maramureş în următoarele zile

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult