Recomandate

EXCLUSIV: Aeronavă “străină” deasupra Băii Mari. A survolat orașul, după care a plecat. Care este motivul (GALERIE FOTO)

Situație mai puțin obișnuită, semnalată în Baia Mare, vineri, 29 noiembrie. O aeronavă a survolat, preț de minute în șir, orașul. Apoi, după câteva manevre efectuate în zonă s-a făcut nevăzută, către sud.

Un cititor care utilizează platforma FlyRadar ne-a sesizat situați. “Mă gândesc să nu fie vreun avion care are probleme și nu poate ateriza din cauza ceții și a norilor. Pare a fi o aeronavă de mari dimensiuni, cu înmatricularea pe platformă YRTRK”, a scris cititorul. Traseul aeronavei se vede în imagini.

Sursele baiamare24.ro au confirmat prezența, printre noi, deasupra municipiului Baia Mare, a unei aeronave. Aceasta nu este, însă, niciun vreun OZN, nici vreun avion care să aibă probleme de aterizare. În realitate, este un Cesna venit din Capitală.



Aceleași surse ne-au arătat că, odată cu modernizarea aeroportului băimărean, nu mai există impedimente legate de decolare/aterizare din cauza ceții sau a plafonului jos de nori, întrucât s-au modificat procedurile de instrumentare a unor astfel de cazuri.

În ceea ce privește cursa respectivă, aceasta ar aparține unui operator privat nou pe piața. Reprezentanții acestuia au venit în inspecție în zona Baia Mare, inspectând, totodată, lungimea pistei și dotările pe care le are Aeroportul. Motivul ar fi simplu. S-ar dori introducerea, de la anul, a unor curse noi, unele chiar externe. Vom reveni!

Crin CĂLĂUZ

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO: Accident rutier la Vadu Izei, două victime (actualizare)

Redactie

Doi maramureşeni și un francez, descoperiți cu substanțe interzise, în Sighetu Marmației

Redactie

FOTO, VIDEO EXCLUSIV: Maramureşeni din Ruscova implicaţi într-un teribil carambol în Ungaria. Doi răniţi grav

Redactie

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult