BREAKING NEWSRecomandate

Exclusiv: A făcut prăpăd în fața Bisericii din Ilba. Șoferul mirosea a alcool (galerie foto/actualizare)

Un accident de circulatie s-a produs in urma cu putin timp pe DN1C, in centrul localitatii Ilba.

Soferul unui autoturism Fiat a parasit partea carosabila, prin dreapta directiei de mers, a distrus un podet, un indicator rutier si s-a rasturnat pe trotuar.

Din fericire in momentul producerii accidentului nu era nimeni pe trotuar.



Satenii au sarit sa il ajute pe barbatul de la volan. Conform acestora mirosea puternic a alcool.

La fata locului au sosit politistii din Tautii Magheraus, insa soferul plecase la magazin. Nu l-au gasit nici acolo.

Actualizare

Astăzi, în jurul orei 17.05, poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că pe DN 1C, în localitatea Ilba, s-a produs un accident de circulație rutieră. La fața locului polițiștii au constatat că un autoturism era răsturnat în șanțul de pe partea dreaptă a drumului european, lângă biserica din localitate. Din declarațiile martorilor oculari a reieșit faptul că șoferul a plecat spre magazinul din centru.

La scurt timp, polițiștii au identificat pe raza aceleiași localități un bărbat în vârstă de 37 de ani, care a refuzat să dea detalii despre identitatea sa și a încercat să fugă.

După imobilizarea și identificarea bărbatului, întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o alcoolemie de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se desfășoară activități cu privire la infracțiunea de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: INCREDIBIL – Nebunie în Vama Petea și PTF Urziceni! 5-8 ore de așteptare pentru a intra în România. Nervi, claxoane, înjurături, coloane uriașe

Vasile Dale

BAIA MARE, PARADISUL HOȚILOR: Ziua în amiaza mare un individ a furat un CIOCAN de pe strada Silviculturii. Trotinetă furată de pe bd Republicii (VIDEO CAMERĂ SUPRAVEGHERE)

Vasile Dale

ARESTAT PREVENTIV: Șoferul TIR-ului care a ucis trei oameni folosea magneți pentru tahograf. Era obosit și știa că frânele nu funcționau optim (VIDEO DRAMATIC)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult