Eveniment

SITUAȚII DE URGENȚĂ: Pompierii maramureşeni solicitaţi la opt incendii în weekend

În weekend-ul care tocmai s-a încheiat, pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a opt incendii. Dintre acestea, trei au izbucnit la coșurile de fum ale unor locuințe din localitățile Borșa (2) și Săpânța (1). În toate cele trei cazuri a ars doar funinginea din coșul de evacuare a fumului.
Vineri, 29.11., pompierii Pichetului Târgu Lăpuș au lichidat un incendiu izbucnit la instalația de încălzirea a unui mijloc de transport. În urma incendiului a fost distrusă instalația de încălzire.

Pompierii vișeuani au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 50 kg de deșeuri menajere.
Sâmbătă, 30.11., într-o curte la Strâmtura, militarii Gărzii de Intervenție Bogdan Vodă au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 200 de anvelope auto.

Ieri, 01.12, personalul Detașamentului Baia Mare a intervenit în cazul a două incendii. Primul incendiu a izbucnit la un cap tractor pe strada Fabricii din municipiul Baia Mare. Focul a distrus circa 40% din cabina TIR-ului.

Cel de al doilea incendiu a avut loc în Lăschia, unde o afumătorie a fost cuprinsă de flăcări. Au ars circa 24 de metri pătrați din afumătorie, 7 metri cubi de lemn de foc și circa 60 kg de carne. (foto arhivă)

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Accident mortal în judeţul Satu Mare, implicat un autoturism din Ucraina, care era în drum spre Petea din Sighet (ACTUALIZARE)

Redactie

EXCLUSIV: Avem imaginile VIDEO din clipele imediat următoare impactului în care doi tineri aflați pe o motocicletă au murit. În rucsac motociclistul avea 450 grame droguri

Vasile Dale

RUTIERE: Băimărean, depistat în acest an de două ori conducând fără permis, arestat preventiv

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.