În weekend-ul care tocmai s-a încheiat, pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a opt incendii. Dintre acestea, trei au izbucnit la coșurile de fum ale unor locuințe din localitățile Borșa (2) și Săpânța (1). În toate cele trei cazuri a ars doar funinginea din coșul de evacuare a fumului.
Vineri, 29.11., pompierii Pichetului Târgu Lăpuș au lichidat un incendiu izbucnit la instalația de încălzirea a unui mijloc de transport. În urma incendiului a fost distrusă instalația de încălzire.

Pompierii vișeuani au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 50 kg de deșeuri menajere.
Sâmbătă, 30.11., într-o curte la Strâmtura, militarii Gărzii de Intervenție Bogdan Vodă au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 200 de anvelope auto.

Ieri, 01.12, personalul Detașamentului Baia Mare a intervenit în cazul a două incendii. Primul incendiu a izbucnit la un cap tractor pe strada Fabricii din municipiul Baia Mare. Focul a distrus circa 40% din cabina TIR-ului.

Cel de al doilea incendiu a avut loc în Lăschia, unde o afumătorie a fost cuprinsă de flăcări. Au ars circa 24 de metri pătrați din afumătorie, 7 metri cubi de lemn de foc și circa 60 kg de carne. (foto arhivă)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.