Maramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV / TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI: Un tânăr de 15 ani din Bogdan Vodă a murit strivit de căruță

Tragedie fără margini luni, 2 decembrie, în satul Bocicoiel, comuna Bogdan Vodă. Un adolescent în vârstă de 15 ani din localitate, M.N., a murit după ce a fost efectiv strivit de căruța plină cu lemne pe care o conducerea.

Autoaccidentarea a avut loc în jurul amiezii, când deja ninsoarea a cuprins Maramureșul. În timp ce conducea o căruță tractată de doi cai, pe un drum în rampă, tânărul a pierdut controlul atelajului, răsturnându-se în partea stânga a sensului de mers. Ghinionul a făcut ca atelajul hipo, încărcat ochi cu lemne, să se răstoarne peste el. Băiatul nu a avut nicio șansă.

“Luni, în jurul orei 14.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Bogdan Vodă au fost sesizați prin SNUAU 112 că în locul denumit Vârful Preotesii, pe raza satului Bocicoiel, o căruță încărcată cu lemne s-a răsturnat peste un tânăr. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un tânăr în vârstă de 15 ani din Bogdan Vodă care era prins sub un atelaj hipo. Din nefericire, tânărul prezenta leziuni incompatibile cu viața. Cadavrul a fost transport la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei, iar polițiștii continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a decedat băiatul”, a declarat, la solicitarea baiamare24.ro, Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Crin CĂLĂUZ

FOTO ARHIVĂ

Te-ar putea interesa si

Sălsig: Un adolescent de 17 ani ranit de pedarde a ajuns la Spitalul Judetean. Trei dosare penale

Vasile Dale

URMARE ACCIDENTE: CAUZELE ACCIDENTULUI DIN VISEU – ALCOOLUL SI VITEZA. LA BORSA – NEADAPTAEREA VITEZEI (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

ȘOMCUTA MARE – O tânără însărcinată în 5 luni, cu dublă pneumonie şi coronavirus, e în stare gravă, intubată, la Spitalul din Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.