Eveniment

ÎN PRAG DE SĂRBĂTORI: Bunicii de la Căminul de Bătrâni din Baia Sprie au primit daruri de la elevii Colegiului Tehnic „Anghel Saligny” (FOTO)

În prag de Moș Nicolae, elevii Colegiului Tehnic „Anghel Saligny” din Baia Mare au adus zâmbete în sufletul seniorilor de la Căminul de Bătrâni din Baia Sprie.

Din respect pentru ceea ce reprezintă ei și argintul pe care îl poartă la tâmple, bunicii de la Căminul de Bătrâni din Baia Sprie au fost colindați de elevii de la clasele de handbal, acesta fiind un moment plin de emoție și încărcătura spirituală.

Elevii au prezentat un program artistic în care au fost cuprinse Colinde de Crăciun pregătit de prof. Botiș Adriana. De asemenea, elevii le-au dăruit cadouri persoanelor vârstnice din Căminul de Bătrâni, seniorii răsplătindu-i pe aceștia cu sentimente sincere de emoție.Potrivit reprezentanților Colegiului Tehnic „Anghel Saligny” din Baia Mare, activitate face parte din cadrul proiectului „Un dar pentru fiecare”. Proiectul se desfășoară anual de către directorii prof.ing.Alina Neamț, director adjunct prof. Marius Bărcuteanu și coordonatorii proiectului prof.Antonela Sabou Hruban și prof. Dariana Cristian.

Te-ar putea interesa si

VIDEO EXCLUSIV: Tragedie la Borșa – Un șofer (22 ani) resuscitat, o tânără dusă la spital în stare gravă

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Prăpăd în Maramureș. Drumul dintre Băiuț și Botiza a fost rupt de viitură. O șură a fost lovită de trăsnet în Ungureni

Vasile Dale

ILBA: S-a urcat băut la volan şi a intrat cu maşina într-un gard, apoi într-un podeţ

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult