Recomandate

INCENDIU TĂUȚII DE SUS: Cinci copii orfani de mamă au rămas fără un acoperiș deasupra capului după ce le-a luat foc casa (foto)

Mai mulți cetățeni au lansat un apel umanitar pentru o familie din Tăuții de Sus, rămasă fără un acoperiș deasupra capului în mijlocul iernii, chiar înainte de sărbători.

O familie de maramureșenia fost lovită de dezastre unul după altul. După ce au rămas orfani de mamă, cei cinci copii sunt acum crescuți cu greu de tatăl lor. Deși nu se descurcau extraordinar, niciodată nu s-au plâns și au încercat să scoată ce e mai bun din ce aveau. Din nefericire, un incendiu puternic le-a distrus ieri-dimineață casa de pe strada Gordanului, nr. 24 din Tăuții de Sus.

Din fericire, pompierii au reușit să acționeze înainte ca locuința să se facă una cu pământul, iar nimeni din familie nu a fost rănit. Din păcate, însă, familia a rămas acum și fără puținul pe care îl aveau.

Zeci de mesaje au circulat până azi pe rețelele de socializare iar oamenii au început să se organizeze pentru a-i ajuta cum pot pe cei cinci copii și tatăl lor.

„Vă rog frumos, cine poate și vrea să facă o faptă bună înaintea lui Dumnezeu: să ajutăm o familie cu 5 copii orfani de mamă cărora în această dimineață le-a ars casa și au rămas în pragul sărbătorilor fără nimica. Haine, pat, paturi sau bani, cine vrea poate să contacteze la adresa aceasta: str. Gordanului, nr, 24, Tăuții de Sus. Vă rog să ne contactați la nr. de telefon 0752842490. Dumnezeu să vă binecuvânteze!”, a scris o băispreancă.

Sursa ActualMM

Te-ar putea interesa si

TRIMIS ÎN JUDECATĂ: Pentru câteva sute de euro promitea post de şofer la SRI Maramureş sau la Instituţia Prefectului Maramureş

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Un tânăr a zburat cu maşina prin sensul giratoriu de la Ferești (actualizare)

Redactie

PRĂPĂD ÎN MARAMUREŞ: COD ROŞU DE VIJELIE ŞI GRINDINĂ ÎN ZONA DE MUNTE A JUDEŢULUI emis după ce potopul a trecut (GALERIE FOTO, VIDEO)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.