Important

VINE MOŞ NICOLAE: Jandarmii maramureşeni, cu daruri la o familie cu 14 copii din Ferneziu (FOTO)

A devenit deja o tradiție ca, în preajma marilor sărbători religioase, jandarmii maramureșeni să sprijine anumite cazuri sociale. Acum, cu ocazia sărbătorii religioase dedicată Sfântului Ierarh Nicolae făcătorul de minuni, ne-am propus să aducem un strop de bucurie unei mame văduve și celor 14 copii minori ai săi, astfel că ne-am deplasat la domiciliul acestora, în cartierul Ferneziu din Baia Mare.
Ajutorarea acestora a fost posibilă prin implicarea personalul inspectoratului, care a contribuit cu: haine, încălțăminte, rechizite școlare, electrocasnice de orice fel, precum și alimente neperisabile.
Nu am fost singuri în acest demers. Ni s-au alăturat profesori și elevi ai Colegiului Național ,,Mihai Eminescu” din Baia Mare, care au considerat că este de datoria lor să-i ajute pe alți copii de Moș Nicolae.


Inspectoratul de Jandarmi Judeţean ,, Pintea Viteazul” Maramureş mulţumeşte elevilor, părinților și profesorilor din cadrul Colegiului Național ,,Mihai Eminescu” din Baia Mare, care au susţinut această campanie, prin participarea la aceste activităţi şi credem că, prin efortul comun, vom reuşi să aducem o rază de lumină în viaţa acestor copii.

Te-ar putea interesa si

DIN NOU ALCOOLUL LA VOLAN: A lovit cu maşina un gard, apoi o un autoturism parcat, în final s-a oprit în poarta unei case

Redactie

ISU MARAMUREŞ: Concursurile serviciilor voluntare pentru situații de urgență, penultima etapă zonală

Redactie

RO.EXCHANGE | UN MARE EXCHANGE CRYPTO ROMÂNESC SE PREGĂTEȘTE DE LANSARE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.