Maramuresul Istoric

FOTO: După ce a amendat mai mulți șoferi, un agent de la Poliţia Rutieră din Sighet a parcat autospeciala ilegal în sensul giratoriu


Caz tipic pentru unii agenți de la Biroul rutier din cadrul Poliției mun. Sighetu Marmației. Un agent din cadrul acestui birou, după ce pe parcursul întregii dimineți a dat numeroase amenzi șoferilor care mai greșeau în trafic, a parcat autospeciala de poliție în mod ilegal în sensul giratoriu din centrul municipiului, blocând parțial atât o bandă de circulație, cât și trotuarul, scrie sighet247.ro.

Un conducător auto, supărat că a primit o amendă pentru depășirea vitezei, ne-a trimis această fotografie, cu autospeciala de poliție staționată în sensul giratoriu din față de la Pompieri, în municipiul Sighetu Marmației. Totul s-ar fi petrecut la finalul lunii noiembrie a.c.

„Cu nici o jumătate de oră am fost amendat de către agentul Moldovan Cristinel (agent încadrat la Biroul rutier din cadrul Poliției municipiului Sighetu Marmației – n.r.) pentru că am circulat cu puțin peste 70 de km/h în zona Făget. Acesta părea foarte bucuros că m-a prins cu viteză și mi-a ținut o prelegere despre cât de important este să respecți legea. După o jumătate de oră, în timp ce ieșeam pe jos din parcarea de la marketul Profi, l-am văzut pe același agent, Cristinel Moldovan, care a oprit mașina de poliție în mijlocul sensului giratoriu și din mașină au coborât doi agenți care au intrat într-un magazin din zonă, probabil pentru a face cumpărături. Vorba aia, fă ce zice popa, nu ce face popa!”, a declarat supărat pentru Sighet 247 șoferul amendat.

Agentul M. C. a fost acuzat în vara acestui an că a falsificat probele în cazul unui accident mortal petrecut în Văleni, în care un motociclist și-a pierdut viața. Autorul accidentului a fost cumnata agentului în cauză. Agentul în cauză este anchetat în acest caz de către superiorii lui.

Suntem curioși ce măsuri va lua în acest caz (al staționării cu autospeciala în giratoriu) șeful Biroul rutier Sighet, dl. Birtoc Vasile, sau și de această dată se va face că nu vede ce se petrece în subordinea sa.

Sursa: sighet247.ro

Te-ar putea interesa si

Ce îi roagă salvamontiștii pe turiștii care ajung la refugiul La Cărți din Munții Rodnei (FOTO)

Vasile Dale

ACCIDENT RUTIER: Cinci victime, după ce două maşini s-au ciocnit la ieşirea din Bistra – FOTO

Redactie

GALERIE FOTO / S-A ÎNTORS IARNA ÎN MARAMUREŞ: Traficul este blocat pe DN 19. ACTUALIZARE – TIR-uri blocate şi pe DN 18

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.