BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO CAMERĂ SUPRAVEGHERE: Filmul LIVE al tragediei din Lăpușel, pas cu pas – A murit sub ochii unui prieten

Așa cum v-am obisnuit, site-urile noastre www.baimare24.ro și www.vasiledale.ro vă prezintă în exclusivitate detaliile celor mai importante știri din județul Maramureș, detalii care le veți afla doar de la noi.

Astăzi, vă prezentăm în exclusivitate firește, filmul, pas cu pas, însoțit de imagini video, tot în exclusivitate, surprinse de o cameră de supraveghere al tragediei produse în această seară pe drumul național 1 C Baia Mare – Dej, în centrul localității Lăpușel.

Ceea ce a înregistrat camerele de supraveghere este șocant. Se vede cum un microbuz virează pe o străduță laterală. Apoi în imagini apar două persoane, doi bărbați, care se îndreaptă spre trecerea pentru pietoni.

Cei doi se opresc, lăsând să treacă un autoturism care circulă dinspre Șomcuta Mare. În secunda, următoare, unul dintre bărbați se pornește în traversarea străzii, la 1-2 metri de trecerea pentru pietoni (înaintea acesteaia). Celălalt bărbat se oprește. Când este în mijlocul drumului observă mașina care circula dinspre Baia Mare spre Dej. În acel moment se pare că bărbatul încearcă să fugă, doar că fuge direct în fața autoturismului.

Impactul este violent. Imaginile suprind momentul în care șoferul frânează, doar că nu poate evita pietonul. Îl lovește în plin și îl aruncă câțiva metri. Mașina se oprește la zeci de metri după trecerea pentru pietoni.

Avertisment: Imaginile video sunt șocante!

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Verificările efectuate până în acest moment de polițiștii care au intervenit la accidentul de circulație produs pe raza localității Lăpușel au relevat că pietonul, care traversa pe trecerea pentru pietoni, a fost surprins de un autoturism condus de o femeie de 39 de ani.

În urma impactului, pietonul, de 73 de ani, a decedat. Conducătoare auto nu se afla sub influența alcoolului.

Cercetările continuă.

Citeşte şi

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Incendiu într-o gospodărie din Repedea. Intervenție contra cronometru

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO – VIŞEU DE SUS: Cadavrul unui bărbat, scos din apele râului Vaser (ACTUALIZARE)

Redactie

PETRECERI PÂNĂ-N ZORI / ACTUALIZARE: Zeci de polițiști și mascați au năvălit în cluburile de noapte din Baia Mare. Patron baricadat în birou (foto/video)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.