Ioan Rohnean, şeful Postului de Poliţie Comunal Repedea, Secţia 4 Leordina din cadrul IPJ Maramureş, a fost detaşat pentru o perioadă de timp de statul român în Franţa. Pentru modul cum şi-a îndeplinit serviciul pe timpul detaşării, a fost decorat de statul francez.

“Felicitări, ne mândrim cu tine!”, îi transmit reprezentanţii SNPR Decus.ACTUALIZARE: #mulţumiriMAI 🤫 #ca_nRomânia

🛑 Colegul nostru Ioan Rohnean poate fi asemănat cu uşurinţă cu fiecare dintre milioanele de români care au ales să muncească peste hotare, întrucât ţărişoara noastră nu este capabilă să le recunoască meritele şi eforturile.

Ioan Rohnean, agent şef-adjunct de poliţie la Postul de Poliţie Repedea, din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Leordina din Maramureş, membru al #SNPRDecus, a fost decorat de către statul francez cu distincţia <<SECURITE PUBLIQUE – Disciplină Valoare Devotament>> în urma misiunii internaţionale la care a participat alături de poliţişti din toată Europa! 👏

De ce l-am comparat cu cei din Diaspora?

Statul francez l-a decorat, arătându-şi recunoştinţa, credeţi că în România a avut parte de acelaşi tratament? Fireşte că nu…Aici nu s-a regăsit pe lista celor avansaţi şi nici măcar nu a beneficiat de vreun amărât de premiu. Pe listele premiaţilor pentru “merite deosebite” se regăsesc însă consilierii juridici, psihologii MAI, plimbătorii de hârţoage şi pupătorii de dosuri, slugi, afini şi ibovnice. Poliţiştii adevăraţi, cei operativi, sunt recunoscuţi în alte ţări, aici îi uităm. În Ministerul #Afacerilor Interne promovăm nemunca, piloşii, interesele meschine şi incompetenţa adusă la rang de artă. Ca-n România.

🛑 Felicitări, Ioan Rohnean, măcar noi ne putem exprima admiraţia faţă de calităţile tale profesionale. Şi o facem sincer. RESPECT!
Eu zic că merită să-l facem cunoscut, printr-un #share, voi ce părere aveţi?

Bogdan Bănică, Preşedinte executiv Sindicatul Naţional al Poliţiştilor din România 🇹🇩 SNPR DECUS


Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.