BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

ACCIDENT LA GÂRDANI: Biciclist beat crita luat pe sus de o maşină condusă de o femeie (ACTUALIZARE)

Încă un eveniment rutier s-a petrecut în seara de joi, de data aceasta la Gârdani, în jurul orei 20.00.

În momentul în care un bărbat ieşea cu bicicleta dintr-o curte, a fost luat pe capota unei maşini condusă de o femeie.

La faţa locului s-au deplasat trei echiăje de poliţie, un echiăaj SMURD şi de criminalistică. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Baia Mare.

 Din informațiile existente, biciclistul avea o alcoolemie de 0,7 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș: ŞI BICICLIŞTII TREBUIE SĂ FIE PRECAUŢI! Bărbat rănit în urma unui accident produs la Gârdani

Aseară, la ora 18:40, poliţiştii Secției 3 Poliție Rurală Fărcașa au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că în localitatea Gârdani a avut loc un accident de circulație soldat cu o victimă.

La fața locului poliţiştii au constatat că un bărbat de 45 de ani, care se deplasa pe o bicicletă, a ieșit fără să se asigure din curtea unui imobil și a fost acroşat de un autoturism condus pe D.J. 108A, de o femeie de 46 ani.

În urma accidentului, biciclistul a fost rănit şi transportat la Spitalul Județean Baia Mare unde a rămas internat. Atât conducătoarea auto cât și biciclistul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătoarei auto și 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul biciclistului.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENTE RUTIERE LA ULMENI ŞI SÂRBI: Doi şoferi s-au ales cu dosare penale pentru vătămare corporală din culpă

Vasile Dale

EXCLUSIV: Directoarea unei școli din Sighetu Marmației este acuzată că a bătut o elevă de clasa a VII-a. S-a făcut plângere însă nu s-a luat nicio măsură (actualizare)

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV: Două accidente în Baia Mare, cinci mașini distruse

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.