National

FOTO, VIDEO: Incendiu la o hală industrială din Câmpia Turzii

Un incendiu violent a izbucnit, în această dimineaţă, la o hală industrială din Câmpia Turzii. Mai multe echipaje ale pompierilor încearcă în aceste momente să stingă vâlvătaia.

„Se intervine în aceste momente cu 5 autospecialele pentru stins incendii și două autospeciale pentru intervenții și salvări de la înălțimi. La sosirea pompierilor incendiul se manifesta la tot acoperișul halei, pe o suprafață de cca 4000 mp. Intervenția este sprijinită și de o autospecială pentru stins incendii din cadrul serviciului voluntar pentru situații de urgență al municipiului Câmpia Turzii. Un echipaj SMURD a fost dislocat preventiv la locul evenimentului. Nu sunt anunțate persoane rănite până în prezent”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj pentru TurdaNews.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 15 E60 la intrarea în municipiul Câmpia Turzii dinspre Turda, județul Cluj, traficul rutier se desfășoară dirijat, pe un fir, din cauza unor autospeciale de pompieri care intervin la un incendiu izbucnit în imediata apropiere a suprafeței carosabile

Te-ar putea interesa si

Doi maramureşeni, autori ai infracțiunii de furt calificat, identificați de polițiștii sătmăreni

Redactie

S-A ÎNTÎMPLAT ÎN JUDEŢUL VECIN: Poliţişti atacaţi, autospeciala lovită întenţionat

Redactie

Nouă înşelătorie pe WhatsApp în România. Avertismentul DNSC: „Obiectivul principal este să provoace curiozitatea utilizatorului”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.