BREAKING NEWSNationalRecomandate

BĂTAIE DE JOC: 20 lei au primit polițiștii pentru 36 ore de pază la secțiile de votare

Alegerile prezidențiale au trecut de câteva săptămâni iar cei care au asigurat paza, dar și liniștea și ordinea publică în secțiile de votare și imediata lor aproiere au fost recomensați financiar.

Cât au primit pentru 36 ore de muncă? Au devenit bogați? Nici vorbă. Cu banii primiți și-au putut cumpăra un pachet de țigări sau două pâini. Efectiv bătaie de joc la adresa tuturor angajaților din Ministerul Afacerilor Interne. Iată ce spun sindicaliștii de la Decus Maramureș.

”Din ciclul: „ce bine traiesc politistii”

De azi am devenit bogat!!!
In sfarsit statul roman m a platit pentru ca am asigurat ordinea si linistea publica la o sectie de votare…… 36h de fiecare data.
Am ajuns in sfarsit sa merg la magazinul de pe colt sa merg sa mi platesc datoria pentru apa minerala si pachetul de biscuiti ce l am luat pe cont de fiecare data cand am participat la procesul de votare.
Multumesc multumesc multumesc !!!” a scris Ion Tomoiagă, președintele DECUS Maramureș.

Te-ar putea interesa si

Un viceprimar model pentru comunitatea vișeuană. Lucrează cot la cot cu muncitorii, iar rezultatele se văd deja (galerie foto)

Vasile Dale

DOSARE PENALE: Veniți din Italia și Germania doi maramureșeni Ruscova și Săliștea de Sus au mințit autoritățile de la Poliția de Frontieră

Vasile Dale

Un tânăr din Poienile de sub Munte beat criță și fără permis a căzut cu motocicleta

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.