BREAKING NEWSRecomandateTara Codrului

EXCLUSIV – CONFLICT MAJOR / ACTUALIZARE – Ultraj la Sălsig după un scandal cu țigani. Au intervenit jandarmii din Baia Mare. Ce spun poliţiştii

Scandal monstru în seara zilei de joi, 12 decembrie, în comuna Sălsig.

Din primele informații, totul ar fi început de la o simplă verificare în trafic. Un cetățean de origine romă a fost oprit de polițiștii rutieri.

Oamenii legii au descoperit că șoferul era unul de ocazie, el neavând deloc permis de conducere.

În acel moment, bărbatul și-a chemat rudele în ajutor. Iar de aici până la un conflict a fost numai un pas.

Acuzațiile sunt inclusiv de ultraj, întrucât apropiații șoferului penal ar fi agresat polițiștii.

La fața locului au fost chemați în ajutor jandarmii din Baia Mare.

Actualizare

„Ieri, în jurul orei 13.30, patrula de ordine și siguranță publică, care desfășura activități pe raza localității Sălsig, a oprit pentru verificări un autoturism condus de un tânăr despre care existau indicii că nu deține permis de conducere. Întrucât persoana de la volan nu a oprit la semnalele regulamentare, polițiștii au pornit în urmărirea sa. La scurt timp, tânărul de 28 de ani a oprit autoturismul, însă s-a sustras verificărilor polițiștilor. Totodată la fața locului s-au adunat mai multe persoane pentru a-i împiedica pe polițiști să efectueze actele procedurale legale. Un alt tânăr, de 20 de ani, i-a amenințat pe polițiști. Aceștia au fost somați să înceteze orice act de violență, fără a se face uz de armamentul din dotare. La fața locului au ajuns și două echipaje de jandarmi, iar mulțimea a fost dispersată. A fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și tulburarea ordinii și liniștii publice”, spun poliţiştii.

Crin CĂLĂUZ

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE / IMPACT IN BAIA MARE: O masina a politiei a ajuns pe trotuar rasturnandu-se pe plafon. soferul autospecialei de politie si-a recunoscut vina (foto, video)

Vasile Dale

Prinşi în flagrant în timp ce furau combustibil dintr-o autocisternă

Redactie

CORONAVIRUS: Peste 1.000 cazuri noi, 24 decese în 24 de ore la nivel naţional. Care este situaţia în judeţ

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.