BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO/VIDEO EXCLUSIV. JUNGLA DIN TRAFIC: Șoferul unui BMW și-a bătut joc de un alt participant la trafic

Primim alte imagini video cu modul sălbatic în care se conduce și cum oamenii pot în orice moment să își piardă viața din cauza unor inconștienți. E drept și legislația rutieră extrem de prost făcută le permite acestora să își bată joc cum vor mușchii lor de ceilalți șoferi. Cât despre polițiști: ce pot ei face decât să urmărească imaginile și să înghită în sec. Mâinile le sunt legate, așa cum spuneam, din cauza legislației rutiere stupide.

Înregistrarea video a fost realizată astăzi, pe drumul național 18, pe raza orașului Borșa. Pe imagini se vede clar cum șoferul unui BMW înmatriculat în Maramureș a șicanat în trafic un alt șofer care intenționa să îl depășească.

Cel de la volanul autoturismului a trecut pe contrasens și nu a vrut să se lase depășit. Apoi, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga a frânat fără niciun motiv, oprindu-se practic. Apoi a înaintat „încetișor” știind că mașina din spatele lui nu îl putea depăși.

După ce restricțiile rutiere s-au încheiat, șoferul din spatele BMW-ului a încercat să îl depășească. Părea că a reușit, doar că individul de la volanul BMW-ului a accelerat lăsându-l pe celălalt șofer pe contrasens.

Te-ar putea interesa si

”Este un moment extrem de greu!” Mesajul familiei Anei, femeia ucisă de o haită de câini. Ea va fi înmormântată în Baia Mare

Vasile Dale

DELIR TOTAL LA TV: Cherecheș a spus că are soția gravidă, că își va bate soacra și că va fi din nou ”cel mai râvnit burlac al țării”

Vasile Dale

FRICA DE www.vasiledale.ro: În 24 de ore, au curățat cu buldozerul drumul comunal de gheață (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

2 mesaje

Andrei M decembrie 16, 2019 at 8:14 am

momentul acela cand taranul isi strange 3 lei sa isi cumpere o tigaie veche si se crede smecher….

Raspunde
Ionuc timis mai 17, 2023 at 11:50 am

Dece nu ati publicat nr masini , politia poate lua masuri daca vrea ,in alte judete se facea autosesizarea si ramînea fara permis ,acum este tîrzi7 ,fapta e prescrisa !!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.