BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

FĂRCAŞA / ACTUALIZARE: Polițist, filmat în timp ce fumează în sediul Poliției. Ce spun reprezentanţii IPJ (VIDEO)

Imagini revoltătoare filmate în sediul Poliției din Fărcașa. Un polițist și-a aprins țigara fără nici o jenă și a început să fumeze taman în sediul Poliției. Un cetățean rămas perplex în fața scenei la care era martor, a scos telefonul și a început să filmeze, scrie ActualMM.

În imagini se vede cum omul legii, probabil stresat de munca de zi cu zi, își aprinde o țigară. Sigur, fumatul e nesănătos, însă nu e ilegal. Totuși, fumatul într-un spațiu închis, într-o instituție publică, este.
Potrivit Legii nr. 15/2016 pentru prevenirea și combaterea consumului produselor din tutun, „se interzice fumatul în toate spațiile publice închise, spațiile închise de la locul de muncă, mijloacele de transport în comun, locurile de joacă pentru copii. Se interzice complet fumatul în unitățile sanitare, de învățământ, precum și cele destinate protecției și asistenței copilului, de stat și private”.

Imaginile sunt cu atât mai șocante cu cât colegul polițistului nu a schițat nici un gest în momentul în care acesta și-a aprins țigara. Ba mai mult, pare că se preface că nu vede ce se întâmplă, ceea ce ar lăsa de înțeles că nu ar fi prima dată când un agent fumează nestingherit în sediu.



Așteptăm un punct de vedere din partea IPJ Maramureș cu privire la acest caz.

Adrian Barbur/ ActualMM

Sursă video: Facebook/Atac la Cenzură

ACTUALIZARE – IPJ Maramureş

„În contextul informațiilor apărute în mediul online, cu privire la un polițist care fumează în sediul poliției, facem precizarea că șeful inspectoratului a dispus efectuarea de verificări cu privire la aspectele precizate, urmând a fi dispuse măsuri legale”, spun repreyentan’ii IPJ Maramureş.

Te-ar putea interesa si

PORNOGRAFIE INFANTILĂ MARAMUREȘ: Doi soți din Cicârlău și-au abuzat sexual fetița și alte trei fete

Redactie

I-A SMULS CERCELUL DIN URECHE: Bătrână tâlhărită pe Bd. Bucureşti ziua-n amiaza mare

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV: Utilaj agricol răsturnat pe şosea de pe remorca unui autotren la Satulung

Redactie

1 mesaj

Eli decembrie 19, 2019 at 9:47 pm

Hai ca nu a dat nimanui in cap ! Si tu la tine acasa fumezi daca esti fumator. Sau la servici, la birou, etc. Imagini socante scrie in articol 🙂
Fuma in birou, nu pe holul public sau in sala de asteptare etc.
O fi interzis, dar mai da-o draq de lege, o mai ocolim cand putem si ne permitem. Eu nu imi permit unde lucrez la patron, dar nici nu mi se pare grav ce a facut individul.
Cand e pe o mana cu banditii, atunci e grav, cand ia mita sau alte chestii. Din pacate la incalcarea grava a legii, politistii, jandarmii, politicienii, sunt prea privilegiati si ata e ceva de neacceptat!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult