Eveniment

INTERVENŢII: Şase situaţii de urgenţă pentru pompierii maramureşeni, în trei zile

Pompierii maramureșeni au fost solicitați să intervină la şase situații de urgență în intervalul 13-15.12.2019.

Vineri, 13 decembrie, militarii băimăreni au intervenit în municipiul Baia Mare, pe strada Eliberării, unde acoperișul unei hale de producție a lemnului a fost cuprins de flăcări. În urma incendiului au ars circa 150 de metri pătrați din acoperișul halei.

Pompierii Gărzii de Intervenție Bogdan Vodă au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism Golf 3, în localitatea Strâmtura.



La Ieud, sâmbătă, 14 decembrie, tot pompierii militari din Bogdan Vodă au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la coșul de fum a unei locuințe. Din fericire a ars doar funinginea din coșul de evacuare a fumului.

De asemenea, personalul S.M.U.R.D. Maramureș a fost solicitat să intervină pentru acordarea primului ajutor în urma producerii a două accidente rutiere în localitățile Borșa și Colțirea.

În cazul accidentului din Borșa, persoanele implicate în accident au refuzat transportul la spital, iar în cazul accidentului din Colțirea două persoane au fost transportate la spital.

Te-ar putea interesa si

NICIO ZI FĂRĂ INFRACŢIUNI: Doi maramureşeni şi un sătmărean, certaţi cu Codul Rutier

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO DOCUMENTE: Haos în școlile din Maramureș. Elevii din nouă comune, un municipiu și un oraș TREC SAU RĂMÂN în scenariul roșu

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Pieton accidentat grav de o autoutilitară cu pâine la Dămăcușeni – actualizare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult