Eveniment

RUTIERE: Mai mulţi maramureşeni prinşi băuţi la volan

Ieri, 15.12.2019, în jurul orei 13.00, poliţiştii care acţionau pe drumurile publice de pe raza localităţii Nistru au oprit pentru verificări un autoturism ce nu avea aplicate plăcute cu număr de înmatriculare. La volan a fost identificat un bărbat de 53 de ani.
În urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere, iar testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările, urmând ca în funcţie de cele constatate să fie dispuse măsuri legale.

În toiul nopţii, depistat de poliţişti în timp ce conducea în stare avansată de ebrietate

Azi-noapte, la ora 01.50, polițiștii Secției 5 Poliţie Rurală Ocna Șugatag au oprit pentru control un autoturism condus pe D.N. 18, pe raza localităţii Desești. Întrucât şoferul nu a oprit la semnalele luminoase, s-a procedat la urmărirea autoturismului, reușindu-se blocarea şi oprirea sa pe D.J.183A înspre Barajul Runcu.
La volan a fost identificat un tânăr de 25 de ani, domiciliat în comuna Desești, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Sighetu Marmației, unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge.
Se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoana aflată sub influenţa alcoolului, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Cercetat după ce a fost depistat de poliţişti conducând în stare avansată de ebrietate

Sâmbătă seara, în jurul orei 23.00, poliţiştii care acţionau pentru controlul şi supravegherea traficului rutier pe D.J. 108A, pe raza localităţii Sălsig, au oprit pentru control un autoturism.

La volan a fost identificat un tânăr de 33 de ani. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0.92 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurilor, tânărul a fost condus la Centrul de permanenţă medicală Fărcaşa unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările, urmând a dispune măsuri legale.

Precizăm că în intervalul orar 21:00-00:00, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Fărcaşa şi cei din Ulmeni au organizat şi executat o acţiune pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind aplicate 12 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 3 000 de  lei.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT: DOUA MASINI S-AU CIOCNIT PE STRADA 22 DECEMBRIE. O PERSOANA RANITA (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO / VIDEO: Urmărire în trafic la Vişeu de Sus. Poliţiştii au tras focuri de armă şi şi-au distrus autospeciala încercând să oprească un şofer (actualizare)

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Panică în Baia Mare. Un bărbat a vrut să intre cu forţa în scara unui bloc

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.