În prag de sărbători, continuând tradiţia de a fi „ocrotitorii” copiilor din Casa de tip familial nr. 2 Baia Mare, jandarmii maramureşeni le-au oferit acestora cadouri.
Astăzi, reprezentanţi ai Jandarmeriei Maramureş, s-au deplasat la Casa de tip familial nr. 2 Baia Mare, pentru a duce puţină veselie, speranţă şi lumină copiilor din instituţie, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă prin cadourile oferite. Bucuria de pe chipurile copilaşilor nu poate fi descrisă în cuvinte. Aceştia au întâmpinat jandarmii, entuziasmaţi de faptul că au sosit cadourile de la Moş, iar apoi, împreună cu cadrele militare, au început a împodobi bradul nerăbdători să deschidă cadourile.


De asemenea, mai spre seară, la reşedinţa unităţii de jandarmi din municipiul Baia Mare, un grup de copii ai cadrelor militare au aşteptat cu nerăbdare apariţia lui Moş Crăciun. După ce acesta a venit, în rândul copiilor a fost mare agitaţie, fiecare copil aşteptând cu nerăbdare ca Moşul să-l răsplătească, după cât a fost de cuminte în cursul anului, emoţiile în rândul copiilor fiind pe măsură. Moşul nu a întârziat să-şi exprime bucuria de a fi asaltat de micuţi şi de a se afla în mijlocul nostru, sacul acestuia fiind într-un final golit, spre bucuria celor prezenţi.

loading...
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.