Eveniment

RADARE ÎN CASCADĂ: 198 de sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri

Consecinţele conducerii cu viteză sunt de multe ori tragice: pierderea unor vieţi sau rănirea gravă a unor persoane care pot rămâne cu sechele pentru tot restul vieţii.

Polițiștii Serviciului Rutier Maramureş, în colaborare cu cei din Sălaj şi Satu Mare, au desfășurat vineri, 20 decembrie, între orele 10.00 şi 14.00, o acțiune pentru reducerea riscului rutier şi depistarea șoferilor care nu respectă regulile rutiere, în special a celor care conduc cu viteză excesivă.

Poliţiştii au fost prezenţi pe D.N.1C Ileanda – Glod – Mesteacăn – Șomcuta Mare – Baia Mare – Seini -Livada, folosind 14 aparate de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, amplasate “în cascadă”.

În cadrul acțiunii, polițiștii au oprit pentru verificări peste 265 de autvehicule. Din cele 198 de sancţiuni aplicate, 140 au fost pentru depăşiri ale limitelor legale de viteză.

Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproximativ 115.000 de lei. De asemenea, 24 șoferi au rămas fără permisele de conducere.

Poliţiştii recomandă celor aflaţi la volan să adapteze viteza la condiţiile de drum, să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţă şi să sporească atenţia atunci când circulă în coloană.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: COPIL de 13 ani BĂTUT de un localnic din Dragomirești. Vacanță de coșmar pentru adolescentul venit din Anglia la bunici (actualizare)

Vasile Dale

TRAFIC BLOCAT / ACTUALIZARE: Grav accident rutier sub Dura

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Garda Forestieră și Poliția Maramureș – razii la Vișeu de Sus, Repedea, Ruscova și Poienile de Sub Munte. Vizat a fost și patronașul Buric

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.