BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

ANULARE PETRECERE: Tensiune uriașă la Vișeu de Sus între Vlăduța Lupău și administratorii Hotelului Gabriela (ACTUALIZARE)

Pe pagina de facebook a unui cunoscut hotel din Vișeu de Sus a fost postat în urmă cu puțin timp un anunț șocant pentru sute de petrecăreți care și-au rezervat locuri la petrecerea de mâine, 29 decembrie 2019. Invitată specială era Vlăduța LUPĂU.

ANUNȚUL ȘI COMENTARIILE

Administrația hotelului a făcut anunțul pe pagina de facebook. Se pare că motivul anulării recitalului pe care Vlăduța Lupău trebuia să îl susțină la Vișeu de Sus, în Maramureș ari fost pretențiile financiare. De cealaltă parte, într-un comentariu, Vlăduța Lupău susține că un geam spart de niște cunoscuți de-ai ei, ar fi motivul anulării.



”Stimați clienți,
Colaborarea noastră cu Vlăduța Lupău s-a încheiat de comun acord în această seară.
Vă mulțumim pentru înțelegere!„

Comentariile nu au întârziat să apară. Sile Mocanu scrie: ” Nu este normal …. Sunt persoane care și-au luat cazare în altă parte special pentru acest eveniment. Noi venim de la 500 km pentru încântătoarea Vlăduța Lupău. Am rezervat cazare pentru 7 familii. Ce se întâmplă cu avansul dat de noi? Cum v-ați asumat să sunați pentru a ne anunța că evenimentul nu se mai ține, normal ar fi să plătiți la toată lumea cazarea. Asumați-vă! Când faceți o colaborare cu ea trebuia să fiți siguri că puteți să țineți respectivul eveniment! Rușine !”

Răspunsul a venit imediat: Sile Mocanu nici la avion dacă nu îți cumperi bilet premium sau asigurare nu îți returnează nimeni banii. Aici a fost vorba de o rezervare, fără nici un bilet sau avans solicitat. Asumă-ți riscul de a trăi în România . Au fost cazuri mai grave (vezi Metalica , lumea a rămas cu bilete de sute de euro și cu ochii în soare ).

ACTUALIZARE – Poziția oficială a Hotelului Gabriela Vișeu de Sus

” Am avut o înțelegere verbală cu artistă acum 4 luni de zile pentru evenimentul din 29.12.2019 si am postat afișul evenimentului bazându-ne pe buna credință a echipei sale. In ultimele 2 luni am solicitat zilnic contractul de colaborare și factura de avans, așa cum am procedat cu toți artiștii cu care am mai colaborat. Am fost amânați până înainte cu o seară de eveniment când trebuia să vină managera cu contractul.

În această seară contractul a avut cu totul alți termeni decât cei stabiliți. Acești termeni erau legați de partea financiară și de modalitatea de acces în sală. Nu am putut accepta modificarea propusă.

Referitor la geamul spart, nu are nicio legătură cu încetarea colaborării. La ultima petrecere organizată de noi la care a participat și soțul artistei, prietenii acestuia au spart un geam. Nu are nicio legătură cu colaborarea noastră.

Dorim să menționăm că nu avem nici cea mai mică intenție să denigrăm pe cineva. Noi organizăm în continuare petrecerea de mâine cu artiști de renume alături de Dj-ul nostru rezident Ovidiu Rusu și ne cerem scuze pentru inconvenientul creat clienților” ne-au transmis reprezentanții Hotelului Gabriela din Vișeu de Sus.

Vom reveni. Încercăm să vă prezentăm și a artistei Vlăduța Lupău.

Te-ar putea interesa si

Europarlamentarul Daniel Buda, vicepreședintele Comisiei de Agricultură din PE: „Sprijin de 100.000 EURO/fermă pentru tinerii fermieri din 2023”

Vasile Dale

FOTO: ”Ghițucă șăful” de la Poliția Locală a băgat capu-n pământ ca struțul! Nicio reacție după ce mașina personală a fost fotografiată pe o parcare rezervată persoanelor cu dizabilități

Vasile Dale

EXCLUSIV: Fecior de fost procuror săltat după un scandal în Baia Mare. Iubita lui ar fi predat poliției droguri. Suspectul acuză polițiștii că l-ar fi agresat – actualizare

Vasile Dale

1 mesaj

Cetateanul decembrie 29, 2019 at 11:18 am

Astea sunt probleme ? Multi nu au ce pune pe masa !

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult