Eveniment

ACTUALIZARE: S-a răsturnat cu mașina pe DN18 la intrare în Baia Sprie. Accidente și în Satu Nou de Jos și Baia Mare (FOTO/VIDEO)

BAIA SPRIE

Un accident de circulație s-a petrecut în urmă cu puțin timp pe drumul național 18, la intrare în Baia Sprie, în zona ocolului Silvic.

Un șofer a ieșit de pe partea carosabilă pătrunzând pe contrasens și s-a răsturnat pe plafon în șanțul din stânga direcției de mers.



La fața locului intervine poliția și un echipaj al Ambulanței Maramureș.

BAIA MARE

Un alt accident de circulație soldat din fericire doar cu pagube materiale a avut loc pe bulevardul București din Baia Mare.

O autoutilitară și un autoturism care circulau pe banda 2 și 1 s-au acroșat. Se pare că șoferul care circula pe banda doi nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers.

ACCIDENT LA SATU NOU DE JOS

Un alt accident de circulație s-a produs tot acum tot pe DN18 la intrare în Satu Nou de Sus. Trei mașini au fost implicate.

Dacă inițial s-a anunțat că nu sunt persoane rănite, ulterior s-a cerut ajutorul echipajele SMURD și ale Ambulanței. Trei persoane au fost consultate de medici.

O femeie de 20 ani era cu traumatism cranio-cerebral acut, o victima cu o contuzie hemitorace și o a treia persoană cu o contuzie la membrul inferior. Două ambulanțe și un smurd au transportat persoanele rănite la spital.

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

ÎN PRIMA ZI A ANULUI NOU: Bărbat din Borşa, prins drogat la volan, minor din Hideaga depistat conducând fără permis prin Finteușu Mic

Redactie

AU COMIS-O DIN NOU: Şapte persoane îşi vor reluarea carantinarea, pe o perioadă de 14 zile, cu plata cheltuielilor aferente

Vasile Dale

PRODUSE DE PROTECTIA PLANTELOR CONFISCATE DE POLITISTII MARAMURESENI

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult