BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

Exclusiv: Crimă la Vișeu de Sus. Suspectul a fost prins de polițiști (ACTUALIZARE)

Imagini terifiante într-o gospodărie din Vișeu de Sus. Un bărbat în vârsta de 42 ani a fost găsit fără suflare, prezentând multiple lovituri la nivelul feței și capului.

Conform anchetatorilor apelul la 112 în care se anunța nenorocirea ar fi fost făcut chiar de proprietarul imobilului în jurul orei 4.30.

La fața locului au intervenit imediat echipajele EPA SMURD, SAJ Vișeu de Sus si poliție.

Victima, Vasile F. (42 ani) prezenta traumatisme cranio-faciale acute, contuzii multiple, inconștient. S-au efectuat menevrele de resuscitare, din păcate medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Polițiștii au demarat acțiuni de căutare a suspectului în toată zona Vișeului dar și în împrejurimi.

ACTUALIZARE

În jurul orei 6.00 polițiștii din Vișeu de Sus, după o mobilizare de amploare, au reușit să îl prindă pe suspect. El a fost dus la sediul poliției pentru audieri.

Cadavrul victimei a fost dus la morga spitalului orășenesc unde urmează să se efectueze necropsia.

Cazul este instrumentat de un procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș.

” În această dimineață, în jurul orei 04.30, polițiștii au sesizați că într-o locuință de pe raza orașului Vișeu de Sus a fost găsit un bărbat decedat. Polițiștii au stabilit că bărbatul decedat avea 41 de ani, iar la examinarea exterioară a cadavrului au fost constatate urme de violență. Persoana decedată a fost transportată la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei. Un tânăr din oraș a fost condus la audieri. S-a constituit echipă complexă de cercetare care desfășoară verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a decedat bărbatul. ” a transmis IPJ Maramureș.

vom reveni

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO CITITORI: L-aţi văzut? Se caută un hoţ de laptop

Redactie

Un cioban i-a făcut României reclamă vizionată de milioane de oameni. Zilele trecute, a murit în războiul din Ucraina

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Trenul de navetişti Jibou – Baia Mare, bătaia de joc a CFR-ului. Întârzieri zilnice, oamenii îşi pierd job-urile

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.