Eveniment

EVENIMENTE RUTIERE: Trei persoane rănite după ce maşina în care se aflau a ajuns într-un parapet metalic, tânăr depistat beat la volan

La data de 06.01.2020, poliţiştii au intervenit la un accident de circulaţie produs pe raza localităţii Budeşti. Verificările efectuate au relevat că un bărbat de 36 de ani, care conducea un autoturism pe direcţia Cavnic – Budeşti, a derapat într-o curbă periculoasă, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu parapetul metalic de protecţie.

Trei pasagere au suferit leziuni corporale şi au fost transportate la spital, nu au necesitat internarea! Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi nu se afla sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În timp ce acţionau pentru prevenirea accidentelor şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente, aseară, în jurul orei 22.00, poliţiştii au oprit pentru verificări un autoturism condus pe D.J.186 Dragomireşti.
La volan a fost identificat un tânăr de 29 de ani, din oraş. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea poliţiştii au constatat că acesta nu deţine permis de conducere.
Tânărul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

RUTIERE: Un seinean s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Un bărbat a plonjat în gol cu maşina 4 metri, trecând prin balustrada unui pod

Redactie

FOTO: Poliţiştii din Maramureş implicaţi în percheziţii de amploare la Carei

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.