BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV: Accident grav între Stejarul și Șomcuta Mare. Un microbuz cu şapte cetăţeni din Republica Moldova s-a răsturnat pe plafon (GALERIE FOTO)

Un grav accident de circulație a avut loc în jurul orei 19.30, pe DN 1C, între zona Stejarul și orașul Șomcuta Mare.

Din primele informații, două autovehicule, un microbuz de transport persoane şi un Volkswagen, ar fi intrat în coliziune.

În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat pe plafon, în șanț.

La fața locului se află mai multe echipaje de poliție și medicale. Există posibilitatea să existe și persoane încarcerate.

În microbuzul implicat în accident se aflau şapte persoane din Republica Moldova, care călătoreau spre casă, pentru a petrecere sărbătorile de iarnă pe rit vechi.

Potrivit primelor informaţii, şoferul Volkswagenului a pierdut, inexplicabil, controlului volanului şi a ajuns pe contrasens, intrând în coliziune cu microbuzul, care a ajuns în decor, răsturnându-se pe plafon.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu etilotestul, rezultatul fiind zero în ambele cazuri. Însă, tânărul şofer al autoturismului se manifesta ciudat, el fiind dus la spital pentru recoltare de urină şi sânge, fiind bănuit că ar fi consumat substanţe interzise.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO – TRAGEDIE LA VIMA MICĂ: A făcut infarct şi a murit în timp ce ajuta nişte localnici împotmoliţi

Redactie

ACCIDENT GRAV LA ZALĂU: Patru persoane au ajuns la spital, după un accident provocat de un băimărean

Redactie

ACȚIUNE DE AMPLOARE: Șoferii luați de puricat de rutieră, sprijiniți de trupele speciale (galerie foto)

Vasile Dale

1 mesaj

Nicu ianuarie 9, 2020 at 7:42 pm

Tanarul cu passat-ul ii din Hideaga si consuma substante, eu personal am venit cu el din Baia Mare spre Somcuta Mare iar in parcare la Auchan si-a rulat o tigara din ceva plicuri iar in cateva secunde nu mai putea tine volanul in mana, iar la Lukoil la Hideaga i-am spus sa ma lase jos, atunci el a lasat masina in mijlocul peco-ului adormind instantaneu. Dupa ce am coborat din masina un prieten cu care eram in acel moment a sunat la politie, iar dupa noi a venit o masina din Somcuta

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.