BREAKING NEWSEvenimentImportantRecomandate

EXCLUSIV: Surpriză în ultimul sondaj de opinie. Schimbări spectaculoase în preferințele băimărenilor

Ultimul sondaj de opinie realizat cu privire la opțiunile electorale ale băimărenilor este plin de surprize. Partidele politice din Maramureș se pregătesc pentru alegerile locale, tur de scrutin care va avea loc în luna iunie 2020.

Cel mai recent sondaj de opinie în privința preferințelor electorale ale băimărenilor, nu este lipsit de surprize. Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, primarul Cătălin Cherecheș ar obține puțin sub 50%.

Rezultatele sondajului scot în evidență și faptul că dacă alegerile locale ar avea loc dintr-un singur tur, o alianță între Bogdănel Gavra, fostul director al Direcției Publice de Asistență Socială din cadrul Primăriei Baia Mare, și Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătății, managerul Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare, îi pune probleme actualului edil. Mai mult, la două tururi, indiferent de contracandidatul lui Cătălin Cherecheș, primarul pierde un nou mandat la Primăria Baia Mare.



Sondajul de opinie relevă faptul că angajații din administrația locală, persoanele care provin din mediile defavorizate, dar și cadrele didactice ar vota cu Bogdan Gavra, iar cei care își desfășoară activitatea în mediul privat ar pune ștampila de vot pe Sorina Pintea. În cadrul sondajului persoanele au fost intervievate verbal, iar rezultatele au arătat că primarul Cătălin Cherecheș ar primi sub 50% din votul băimărenilor, iar Sorina Pintea și Bogdănel Gavra aproximativ 20% fiecare. Dacă alegerile locale vor fi organizate însă în două tururi de scrutin, supriza vine din partea contracandidatului actualului primar. Indiferent de numele acestuia, acesta îl surclasează pe Cătălin Cherecheș în intenția de vot a băimărenilor.

Până în acest moment, și-au anunțat public candidatura pentru alegerile locale din iunie doar Dan Ivan (USR) și primarul Cătălin Cherecheș. În sondajul de opinie au fost cuprinse numele lui Bogdănel Gavra și Călin Bota, însă cei doi nu și-au anunțat candidatura, ceea ce face ca procentul să fie surprinzător în privința fostului director din Primăria Baia Mare.

Te-ar putea interesa si

ULTIMĂ ORĂ: Paramedicul voluntar a fost arestat preventiv! El a ucis cu mașina un om și a fugit

Vasile Dale

FOTO: 60 de șoferi au rămas pietoni, jumătate pentru viteză excesivă. Și totuși, accidentele rutiere se țin lanț în județ (actualizare)

Vasile Dale

ACCIDENTE: A FURAT O MASINA SI A ABANDONAT-O LA POIENILE DE SUB MUNTE. LA BORSA, A LOVIT UN COPIL SI A FUGIT

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult