BREAKING NEWSNationalRecomandate

EXCLUSIV: Un tânăr din Maramureș a înfruntat gerul năprasnic ”ca-n plină vară” (FOTO/VIDEO)

Vremea a fost rece, geroasă dimineața și noaptea în Maramureș. Cel mai frig a fost la Târgu Lăpuș -16 grade Celsius, iar în Baia Mare, Sighetu Marmației, Seini și Șomcuta Mare au fost -13 grade Celsius, -12 la Baia Sprie, -10 la Ocna Șugatag, -9 în Pasul Prislop și Pasul Gutâi, -8 la Cavnic, -6 la Vișeu de Sus și -5 la Borșa.

Cu toate acestea astăzi dimineață, la ora 6, un cititor al site-ul nostru ne-a trimis o înregistrare video dintr-o stație de autobuz. Un tânăr îmbrăcat sumar a înfruntat gerul năprasnic fără să tremure sau să se plângă. Ceilalți călători care așteptau mijloacele de transport dârdâiau și erau înfofoliți mai ceva ca rușii din Siberia.

Cum va fi astăzi vremea

Vremea va fi astazi in judet predominant frumoasa, dar rece dimineata si noaptea, local geroasa. Cerul va fi mai mult senin, cu unele innorari in cursul noptii. Izolat, in zonele joase, va fi ceata asociata cu depunere de chiciura. Vantul va sufla in general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 2 grade, iar cele minime intre -11 si -6 grade.

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

A fost finalizată prima etapă a anchetei privind decesul celor doi bebeluși. Ce spun reprezentanţii Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș ” Baia Mare

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Interlopul Șoarecu urmărit în trafic cu focuri de armă în Baia Mare. Poliția și mascații au găsit 3 pistoale în mașina atacatorului, dar suspectul a fost lăsat liber (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

SUPĂRĂRI DE POLITICIAN – Liviu Marian Pop, retras de PSD de pe lista de la parlamentare. Acesta își întreabă prietenii de pe Facebook ce să se facă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.