În continuare se circulă greoi pe drumurile din Maramureş, datorită poleiului depus pe şosele. De altfel în judeţ este în vigoare un Cod galben de precipitații mixte care local favorizează depunerea de polei.

Și în țara vecină, Ungaria situația este identică. Acolo, un maramureșean a a fost implicat într-un accident rutier pridus din cauza poleiului de pe șosea. Din fericire nimeni nu a fost rănit, accidentul soldându-se doar cu pagube materiale (foto).

Carosabilul este umed pe sectoarele de drumuri nationale din judet. Au cazut precipitatii mixte, care au favorizat formarea poleiului, datorita temperaturilor negative, pe DN18, coborarea spre localitatea Mara.

Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu 18 utilaje si doua UNIMOG pe DN1C, E58, DN18 (Pasul Gutai, Sighetu Marmatiei, Petrova, Borsa, Pasul Prislop), DN19, DN17C, DN18B, centura de ocolire a municipiului Baia Mare.

S-au raspandit 142 tone de material antiderapant. Pe sectoarele de drumuri județene au fost sectoare de drum cu polei depus pe partea carosabila în zona de munte. Carosabil curat si umed. Angajatii societatii care administreaza sectoarele de drumuri judetene au actionat cu 22 utilaje si au imprastiat 100 tone material antiderapant. Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna. Nu avem semnalate pana la aceasta ora evenimente in trafic, din cauza conditiilor meteorologice.

Valori ale temperaturii aerului: -7 grade la Targu Lapus, ,- 6 grade in Pasul Gutai, -5 grade in Baia Mare, Cavnic, Baia Sprie, Seini, Somcuta Mare si in Pasul Prislop, -3 grade la Viseu de Sus, -4 grade la Ocna Sugatag, -2 grade la Sighetu Marmatiei, Borsa, 1 grad la Vf. Iezer. Cer acoperit, vizibilitatea in trafic este buna. Vant linistit, ninge in zona montana inalta. Fulguieste la Borsa.

loading...
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.