BREAKING NEWSNationalRecomandate

CIRCULAŢIE GREOAIE PE DRUMURILE DIN JUDEŢ: Maramureșean implicat în accident în Ungaria din cauza poleiului (FOTO)

În continuare se circulă greoi pe drumurile din Maramureş, datorită poleiului depus pe şosele. De altfel în judeţ este în vigoare un Cod galben de precipitații mixte care local favorizează depunerea de polei.

Și în țara vecină, Ungaria situația este identică. Acolo, un maramureșean a a fost implicat într-un accident rutier pridus din cauza poleiului de pe șosea. Din fericire nimeni nu a fost rănit, accidentul soldându-se doar cu pagube materiale (foto).

Carosabilul este umed pe sectoarele de drumuri nationale din judet. Au cazut precipitatii mixte, care au favorizat formarea poleiului, datorita temperaturilor negative, pe DN18, coborarea spre localitatea Mara.

Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu 18 utilaje si doua UNIMOG pe DN1C, E58, DN18 (Pasul Gutai, Sighetu Marmatiei, Petrova, Borsa, Pasul Prislop), DN19, DN17C, DN18B, centura de ocolire a municipiului Baia Mare.

S-au raspandit 142 tone de material antiderapant. Pe sectoarele de drumuri județene au fost sectoare de drum cu polei depus pe partea carosabila în zona de munte. Carosabil curat si umed. Angajatii societatii care administreaza sectoarele de drumuri judetene au actionat cu 22 utilaje si au imprastiat 100 tone material antiderapant. Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna. Nu avem semnalate pana la aceasta ora evenimente in trafic, din cauza conditiilor meteorologice.

Valori ale temperaturii aerului: -7 grade la Targu Lapus, ,- 6 grade in Pasul Gutai, -5 grade in Baia Mare, Cavnic, Baia Sprie, Seini, Somcuta Mare si in Pasul Prislop, -3 grade la Viseu de Sus, -4 grade la Ocna Sugatag, -2 grade la Sighetu Marmatiei, Borsa, 1 grad la Vf. Iezer. Cer acoperit, vizibilitatea in trafic este buna. Vant linistit, ninge in zona montana inalta. Fulguieste la Borsa.

Te-ar putea interesa si

FABRICA DE CAMPIONI: 62 de copii aduși în Baia Mare pentru primul lor antrenament

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: La Repedea un puștan cu Audi a distrus două maşini parcate, una aruncând-o în râu

Redactie

FOC LA CĂLINEŞTI: Bărbat decedat într-un incendiu izbucnit la un imobil

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.