BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO / ACTUALIZARE: Șase accidente petrecute aproape simultan între Strâmtura și Rozavlea din cauza poleiului. Administratorul de drum a fost sancţionat

Poleiul a dat mari bătăi de cap șoferilor în această dimineață și pe Valea Izei, iar drumarii au fost, ca de obicei, luați prin surprindere că afară e iarnă, scrie Sighet247.

Nu mai puțin de șase accidente ușoare s-au petrecut aproape simultan pe un tronson de drum de aproximativ 100 de metri, situat între Rozavlea și Strâmtura la ora 9:00, în ziua de 9 ianuarie a.c.

Un autoturism a derapat primul în afara părții carosabile. După nici 5 minute o șoferiță a sărit cu mașina de pe drum în același loc. Un autoturism Dacia Logan a venit imediat în ajutorul doamnei. Fiind parcat pe partea dreaptă a drumului, a fost lovit din spate de un autoturism Citroen, din cauză că șoferul acestuia nu l-a mai putut controla.

La o distanță de 100 de metri de locul unde s-au petrecut aceste ciocniri, un autoturism de teren a intrat într-un stâlp, tot din cauza poleiului. Oarecum simultan, un alt autoturism a fost avariat, ieșind în decor în același loc.

Toate autoturismule implicate au fost serios avariate.

„Erau scene din Stan și Bran: polițiștii sosiți la fața locului au încercat să dirijeze circulația, însă tot cădeau când unul, când celălalt de pe picioare, din cauza poleiului. Deși era ora 9 dimineața, drumarii au lipsit cu desăvârșire, nimeni nu a aruncat cu material antiderapant”, a declarat unul dintre șoferii implicați în incidente pentru Sighet 247.

Actualizare

În această dimineață, pe D.N. 18 între Moisei și Sighetu Marmației s-a circulat în condiții de drum acoperit cu polei. Până în acest moment polițiștii nu au fost sesizați cu privire la rănirea unor persoane că urmare a unor accidente de circulație.

Polițiștii Serviciului Rutier au aplicat azi, 09 ianuarie, două sancțiuni contravenționale administratorului de drum pentru că nu a luat măsurile necesare, fiind pusă în pericol siguranța traficului rutier.

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO / ACTUALIZARE: O maşină a ajuns pe plafon la Buciumi

Redactie

S-AU TREZIT ȘI CEI DIN DGASPC Maramureș: De n-ar fi presa, minorii ar fi abuzați fără remușcări și fără niciun stres

Redactie

ACCIDENT ÎN BORŞA: Impact violent între două maşini în zona spitalului (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.