Important

ÎNTR-O SINGURA ZI: Cinci dosare penale întocmite de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie

Ieri, 08 ianuarie, poliţiştii au fost solicitaţi să intervină la cinci fapte de violenţă în familie produse pe raza judeţului. Trei dintre acestea au fost produse pe raza de competenţă a Secţiei 4 Poliţie Rurală Leordina, iar alte două fapte au fost sesizate la Crăciuneşti şi Vadu Izei.
Poliţiştii care au intervenit la faţa locului au constatat că victimele (soţie, concubină, frate, soacră etc.), au fost agresate pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri. În trei situaţii poliţiştii au emis pe numele agresorilor ordine de protecţie provizorii iar în alte două cazuri victimele au refuzat această măsură.
În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările, urmând ca în funcţie de cele constatate să dispună măsuri legale.

Nu uitaţi: violenţa în familie se poate pedepsi cu închisoarea! Sunaţi la 112 ori de câte ori sunteţi agresaţi sau simţiţi că viaţa vă este pusă în pericol! Meritaţi ca agresorul să fie îndepărtat şi să trăiţi fără teamă!

Te-ar putea interesa si

MIREȘU MARE: Se continuă lucrările pentru racordarea satului Iadăra la rețeaua de distribuție a gazelor naturale

Vasile Dale

Consiliul Județean Maramureș – reprezentat la prima ședință a Comitetului de Monitorizare pentru Programul Regional Nord-Vest 2021-2027

Redactie

COD PORTOCALIU: Viscol la altitudini de peste 1700 m

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.