Maramuresul Istoric

IJJ MARAMUREŞ: Festivalul Internaţional de Colinde, Datini şi Obiceiuri de Iarnă la Ucraineni, în siguranţă

Sâmbătă, 11 ianuarie a.c., începând cu ora 10:00, în municipiul Sighetu Marmaţiei, Uniunea Ucrainenilor din România – Filiala Maramureş, organizează „Festivalul Internaţional de Colinde, Datini şi Obiceiuri de Iarnă la Ucraineni”, manifestare la care se preconizează participarea unui număr însemnat de persoane din judeţul nostru, din ţară şi din străinătate.

Pentru ca această manifestare să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, Jandarmeria Maramureş recomandă persoanelor participante să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi ale organizatorilor, să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar în cazul sesizării săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicite intervenţia forţelor de ordine. De asemenea, persoanelor care participă astfel de manifestări însoţite de copii, le recomandăm să acorde o atenţie deosebită acestora, pentru a se evita pierderea sau rătăcirea minorilor.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe 112.

Te-ar putea interesa si

BORŞA: Depistat de poliţişti în timp ce conducea fără permis pe drumurile publice

Redactie

FOTO: Zilele oraşului Vişeu de Sus au fost o reuşită

Redactie

ANGELA, o polițistă de frontieră de doar 31 ani, a decedat. După o luptă dură cu o boală nemiloasă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult