Maramuresul Istoric

IJJ MARAMUREŞ: Festivalul Internaţional de Colinde, Datini şi Obiceiuri de Iarnă la Ucraineni, în siguranţă

Sâmbătă, 11 ianuarie a.c., începând cu ora 10:00, în municipiul Sighetu Marmaţiei, Uniunea Ucrainenilor din România – Filiala Maramureş, organizează „Festivalul Internaţional de Colinde, Datini şi Obiceiuri de Iarnă la Ucraineni”, manifestare la care se preconizează participarea unui număr însemnat de persoane din judeţul nostru, din ţară şi din străinătate.

Pentru ca această manifestare să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, Jandarmeria Maramureş recomandă persoanelor participante să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi ale organizatorilor, să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar în cazul sesizării săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicite intervenţia forţelor de ordine. De asemenea, persoanelor care participă astfel de manifestări însoţite de copii, le recomandăm să acorde o atenţie deosebită acestora, pentru a se evita pierderea sau rătăcirea minorilor.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe 112.

Te-ar putea interesa si

FURT CALIFICAT: Hoţ de cablu de telefonie, prins la Strâmtura

Redactie

REVOLTĂ LA VIŞEU: Un cuib cu patru pui de barză a ars ca o torţă. Dispecerul 112 nu a trimis pompierii (FOTO-VIDEO)

Vasile Dale

AUTORITATI REPETENTE: Au pus mana pe tarnacoape si lopeti si si-au deszapezit singuri strada Valea Scradei din Viseu de Sus (galerie foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.