BREAKING NEWSEvenimentImportantRecomandate

EXCLUSIV CITITORI – IMAGINI ÎNGROZITOARE / ACTUALIZARE: Un tânăr a fost bătut și aruncat în cap de pe scările unui club din Baia Mare (VIDEO – interviu cu victima)

Florin C., un cititor al site-ului nostru, ne-a trimis pe adresa de email a site-urilor www.vasiledale.ro și www.baiamare24.ro imagini îngrozitoare înregistrate de camerele de supraveghere dintr-un club de noapte din municipiul Baia Mare. Acesta susține că a fost bătut, alături de verișorul lui, în luna iunie 2019, iar de atunci nimeni nu a mai mișcat un deget în dosarul lui.

”Doar eu am fost audiat în tot acest timp. Se știe cine e agresorul, se știe ce s-a întâmplat, însă poliția și procurorii îi țin în spate și nu îi audiază. Pe ministrul Chițoiu l-au trimis în judecată în două săptămâni. În cazul meu, de 7 luni nu s-a mișcat nicio hârtie în dosarul meu”, ne-a transmis cititorul nostru.

CUM S-A ÎNTÂMPLAT TOTUL, ÎN VIZIUNEA VICTIMEI

Redăm în continuare mesajul trimis de Florin C.: ”În 16 iunie 2019 am fost la un club de noapte din Baia Mare. Am ajuns acolo cam pe la ora 00.30. Am intrat, am băut ceva și dintr-o dată a venit bodyguard-ul la mine. Daniel V. îl cheamă pe facebook, dar în acte se numește Daniel H. M-a târât după el de la etajul II până la etajul I. Pe vărul meu l-a împins pe scări și el a ieșit afară. Eu m-am oprit și l-am întrebat de ce ne scoate afară. Văzând că nu mai ies, el a venit după mine și, când să plecăm de la etajul 1 spre parter, vărul meu a fost lovit cu pumnul în spate de Daniel, căzând pur și simplu pe scări.

Mie mi-a dat vreo patru palme și vreo patru pumni, lăsându-mă inconștient. Mă țineam de balustradă să nu cad, iar el mi-a desprins mâna și m-a aruncat cu capul în pragul ușii de aluminiu. Când a văzut că sunt inconștient s-a panicat și a chemat pe fată ce lucra acolo (M.P.) să șteargă sângele. Apoi m-a scos afară pentru că venea poliția. La sosirea echipajului au spus că afară s-a întâmplat nu în local. Au încercat să mușamalizeze totul. Au făcut curățenie, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Așa au vrut ei să pară un accident.

Eu am fost dus cu ambulanța la spital pentru îngrijiri medicale. Era 1.30 noaptea. M-am trezit dimineața la 8.30 în spital. Am pierdut și mult sânge și probabil din acest motiv am leșinat pe masa de operație.

Între timp vărul meu a mers la declarații la poliție, unde bodyguardul a declarat că el nu lucrează acolo legal, ci doar îl ajuta pe omul de pază angajat legal acolo.

După două săptămâni mi-au scos firele și am mers la clubul respectiv. Prietena agresorului l-a sunat să vină că sunt acolo. A venit repede cu un taxi și mi-a spus să ne împăcăm. Eu i-am spus să vorbească cu avocatul meu, nu cu mine. Apoi a început să mă amenințe. Și-a pus oameni să mă urmărească peste tot. Și pe mine și pe soția mea. Ea umblă tot timpul cu spray cu piper la ea, pentru că îi este frică.

Fotografii cu un puternic impact emoțional

Avocatul mi-a spus că până acum agresorul nu a fost chemat la declarații și din acest motiv m-am hotărât să fac totul public. Poate, poate se vor mişca lucrurile. De exemplu, la Chițoiu l-au trimis în două săptămâni în instanță. În cazul meu, de 7 luni nimic. Nu s-a audiat nici un martor, nici inculpatul. Doar eu și vărul meu am fost audiați”, ne-a scris Florin C.

Vom încerca să vă prezentăm și punctul de vedere al agresorului, al IPJ Maramureș, al Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, dar și cel al reprezentanților clubului din Baia Mare.

Vă avertizăm faptul că imaginile video sunt șocante:

Interviu cu victima

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Urmare a articolului cu titlul EXCLUSIV CITITORI – IMAGINI ÎNGROZITOARE: Un tânăr a fost bătut şi aruncat în cap de pe scările unui club din Baia Mare, menţionăm că poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare au întocmit dosar penal şi sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă  Judecătoria Baia Mare desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În conformitate cu art. 12, alin. 1, lit. e, Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes publice, informaţiile privind procedura în timpul anchetei penale sau disciplinare se exceptează de la accesul liber al cetăţenilor.

Vă asigurăm că ne concentrăm pe îndeplinirea şi exercitarea atribuţiilor ce ne revin, conform competenţelor, în toate cazurile semnalate.

Cu stimă! ŞEFUL INSPECTORATULUI, Comisar şef de poliţie, Liviu-Constantin GROZAVU

Te-ar putea interesa si

VA PLĂTI PENTRU CRIMĂ: Sigheteanul care şi-a omorât „amicul” a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Altarul exterior al bisericii de lemn din zona Plopșor, Ieud, a ars în totalitate. O lumânare a aprins focul

Vasile Dale

OAMENI ATACAȚI: Bărbatul sfâșiat de urs la Remeți, iar în Baia Mare, un bărbat a fost mușcat de câine

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.