BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: CAMERĂ SUPRAVEGHERE – Al treilea accident, în același loc, în numai 5 zile, la intersecția dintre Păltinișului şi Grănicerilor din Baia Mare

Un accident rutier cu două autoturisme implicate a avut loc în această dimineață în Baia Mare, la intersecția dintre străzile Grănicerilor și Păltinișului. Atât polițiștii cât și un echipaj de ambulanță au ajuns la fața locului.

Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită, în urma impactului rezultând doar pagube materiale. Potrivit polițiștilor, cei doi șoferi au încheiat rezolvat problema pe cale amiabilă.

Cauza producerii accidentului a fost neacordarea de prioritate a conducătorului auto care ieșea de pe strada Păltinișului în strada Grănicerilor.

Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere amplasată în zonă.

În aceeași zonă alte două accidente rutiere s-au petrecut acum cinci zile (8 ianuarie 2019). Primul a avut loc în jurul orei 16 iar cel de-al doilea în jurul orei 18.00.

Vezi aici detaliile celor două accidente:

Te-ar putea interesa si

ALCOOLUL ŞI ŞOFATUL NU FAC CASĂ BUNĂ: Cinci şoferi băuţi, cinci dosare penale întocmite de poliţiştii maramureşeni

Vasile Dale

Galerie foto: 6 salvamontiști inclusiv din Maramureș, stagiu de pregătire pentru salvare aero la Centrul din Bad Tolz, Germania

Vasile Dale

COD PORTOCALIU de ploi abundente până joi la prânz

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.