Cercetată de poliţişti după ce a sustras produse dintr-un supermarket

Poliţiştii municipiului Baia Mare au intervenit aseară într-un supermarket de pe raza municipiului, după ce au fost sesizaţi despre faptul că o femeie a trecut pe lângă casele de marcat fără a achita produsele pe care le-a luat de pe rafturi.
La faţa locului a fost identificată o femeie de 41 de ani, din Baia Mare, care a recunoscut că a luat produsele alimentare, în valoare de aproximativ 150 de lei, de pe rafturile supermarketului şi nu le-a achitat.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi femeia este acum cercetată sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Telefon sustras, recuperat imediat de poliţişti

La data de 15 ianuarie a.c., poliţiştii din Şomcuta Mare au fost sesizaţi cu privire la comiterea unui furt. Un bărbat a declarat că în timp ce se afla în faţa unui supermarket din oraş, o persoană necunoscută i-a sustras telefonul mobil pe care-l avea în buzunar şi a fugit.
La scurt timp, investigaţiile efectuate cu operativitate de poliţişti au dus la identificarea unei femei de 37 de ani, din oraş, bănuită de comiterea faptei. Aceasta a fost condusă la sediul poliţiei, iar telefonul mobil a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, urmând a fi dispuse măsuri legale.

loading...
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.