Eveniment

TÂLHĂRIE ÎN BAIA MARE: Tânăr arestat preventiv, după ce a tâlhărit alături de doi amici o persoană pe bd. Republicii

Activităţile de documentare şi cercetare efectuate de poliţiştii băimăreni au dus la identificarea a trei tineri din Baia Mare, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie. Faţă de unul dintre aceştia în acest weekend a fost dispusă măsura arestării preventive.

La data de 13 ianuarie a.c., un tânăr din Baia Mare a sesizat poliţia că a fost tâlhărit. Acesta a declarat că fapta a avut loc în data de 09 ianuarie a.c., în jurul orei 16.50, pe bulevardul Republicii din Baia Mare.
De îndată ce au fost sesizaţi poliţiştii de investigaţii criminale au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie şi au demarat activităţile specifice în vederea identificării autorilor, recuperării prejudiciului şi luării măsurilor legale.
Primele verificări efectuate au relevat că victima a fost constrânsă, prin ameninţare, să dea unor necunoscuţi toţi banii pe care îi avea asupra sa, respectiv 60 de lei.
Cercetările poliţiştilor au dus la identificarea a trei tineri din Baia Mare, de 15 şi 18 ani, bănuiţi de comiterea faptei. În baza probatoriului administrat, faţă de cei doi tineri de 18 ani a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. Sâmbătă, 18 ianuarie, unul dintre ei a fost prezentat Judecătoriei Baia Mare care a dispus arestarea sa preventivă.
Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Nu lăsaţi niciodată poşeta sau portofelul în coşul de cumpărături!

Poliţiştii din Baia Mare au întocmit dosar penal şi desfăşoară cercetări după ce au fost sesizaţi cu privire la comiterea unui furt din supermarket. O femeie din municipiu a reclamat că în timp ce se afla la cumpărături, persoane necunoscute au profitat de neatenţia sa şi i-au sustras portofelul din geanta care se afla în coşul de cumpărături.
Ulterior, de pe unul dintre cardurile care se aflau în portmoneu a fost sustrasă suma de 2000 de lei.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Pentru a nu deveni victime, fiţi atenţi la bunurile dumneavostră chiar şi atunci când vă aflaţi la cumpărături. Mai ales când este aglomeraţie, geanta sau portmoneul lăsate în coşul de cumpărături pot fi cu uşurinţă sustrase de persoanele cu preocupări infracţionale. Iar în cazul în care constataţi că v-a fost sustras cardul, informaţi de urgenţă reprezentanţii unităţii bancare pentru a-l bloca! Precauţia vă poate scuti de neplăceri!

Te-ar putea interesa si

GRUPARE DESTRUCTURATĂ: TRAFICANŢI DE DROGURI, REȚINUȚI ÎN URMA UNUI FLAGRANT ÎN BAIA MARE

Vasile Dale

FOTO/VIDEO: Pieton lovit mortal de o mașină pe strada 22 Decembrie din Baia Mare. Un asistent medical a încercat să îl salveze (imagini șocante)

Redactie

INTERVENŢII LA FOC AUTOMAT / ACTUALIZARE: Val de incendii de vegetaţie uscată în Maramureş (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.