Important

S-A ALES CU DOSAR PENAL: Un tânăr băimărean ar fi sustras un telefon mobil

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare au fost sesizaţi azi-noapte, în jurul orei 02.00, de către o tânără, cu privire la faptul că i-a fost furat telefonul mobil aflat într-un imobil din municipiu.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au depistat un băimărean de 18 ani, bănuit de comiterea faptei. Telefonul a fost recuperat şi predat părţii vătămate.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând a fi propuse măsuri legale.

Menţineţi-vă atenţia sporită şi fiţi vigilenţi când vă aflaţi în spaţii aglomerate! În cazul în care vă aflaţi într-un local nu lăsaţi telefonul mobil pe masă! În cazul în care v-a fost sustras, contactaţi în cel mai scurt timp furnizorul dumneavoastră de servicii de telefonie, în vederea blocării accesului la telefon şi reclamaţi furtul poliţiei! Dacă sunteţi martor la comiterea unei infracţiuni, nu ezitaşi să sesizaţi poliţia în vederea identificării autorilor şi luării măsurilor legale!

Te-ar putea interesa si

NEMULȚUMIRI: Dublu standard în aplicarea sancțiunilor disciplinare la frontieră. Dacă ești șef primești doar atenționare (DOCUMENT)

Vasile Dale

FOTO: O NOUĂ CAMPANIE DE CERCETĂRI ARHEOLOGICE LA FORTIFICAȚIA DACICĂ DE LA OARȚA DE SUS – MĂGURA

Redactie

Siguranța elevului, prioritate!, proiect derulat de elevii din Ariniş şi Asuaju de Sus

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.