EvenimentMaramuresul Istoric

SCANDAL LA UN LICEU DIN SIGHET: Profesoară înjurată de doi tineri, jandarmii au intervenit


În dimineața zilei de ieri, 27 ianuarie a.c., în jurul orelor 08.00,jandarmii aflaţi în timpul serviciului pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei au fost solicitaţi să intervină la Liceul Tehnologic Marmaţia pentru aplanarea unui conflict.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii sigheteni au constatat faptul că doi tineri din Sighetu Marmației, au pătruns în incinta liceului iar unul dintre ei a adresat injurii și expresii jignitoare unei persoane de sex feminin, profesor în cadrul acestui liceu.

Celor doi tineri le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale conform legii, pentru nerespectarea normelor de acces în instituţie și pentru adresarea de injurii și expresii jignitoare.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Te-ar putea interesa si

SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENŢĂ: Măsuri suplimentare de prevenire și combatere a infectării COVID-19

Vasile Dale

SIGHETU MARMAŢIEI: Minoră de 11 ani, fugită de acasă, a fost găsită de poliţişti

Vasile Dale

EXCLUSIV: Cursa Wizz-Air Debrecen – Paris a luat foc. Sătmăreni și maramureșeni în pericol. Zborul a fost reprogramat pentru duminică dimineață (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult