Important

DEPISTAŢI DE POLIŢIŞTI: Un bărbat din Ulmeni a furat traverse de lemn, doi băimăreni, bunuri din supermarket

Ieri dimineaţă, în jurul orei 10.00 poliţiştii au fost sesizaţi că în cursul nopţii, persoane necunoscute au sustras 10 traverse din lemn, care se aflau pe rambleul căii ferate între stațiile C.F. Ulmeni Sălaj – Benesat.
Activităţile desfăşurate cu operativitate de poliţişti au dus la identificarea unui tânăr de 33 de ani, din oraşul Ulmeni, bănuit de comiterea faptei.
Prejudiciul, în valoare de aproximativ 3000 de lei, a fost recuperat şi restituit părţii vătămate. Se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Dosare penale întocmite de poliţiştii băimăreni după ce au identificat doi tineri care au sustras bunuri din supermarketuri

Ieri, 28 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare au intervenit la două furturi comise în sediul unor societăţi comerciale. Prima faptă a fost sesizată în jurul orei 11.30, după ce agentul de pază a reţinut un tânăr care a sustras bunuri din centrul comercial situat pe bulevardul Bucureşti din municipiu. Asupra acestuia au fost găsite un hanorac şi o pereche de pantaloni.
A doua faptă a fost sesizată în jurul orei 19.00. Un tânăr a vrut să plece din centrul comercial situat pe strada Victoriei fără a achita un ceas de mână şi un set de inele, pe care le-a luat de pe rafturi.
În ambele cazuri prejudiciile au fost recuperate iar tinerii sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Te-ar putea interesa si

PUBLICATE ÎN MONITORUL OFICIAL: Măsuri obligatorii în domeniul transporturilor, pe perioada stării de alertă

Vasile Dale

INFORMARE: Activități educaționale pentru preșcolari, pe perioada vacanței

Redactie

Un maramureşean s-a pus pe furat din hotelul în care era cazat în Satu Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.