Important

PRANIC HEALING: O terapie pentru trup și suflet, realizată la Esperando

Pranic Healing sau Vindecarea Pranică este cel mai avansat sistem de vindecare energetică disponibil publicului larg. MASTER CHOA KOK SUI este fondatorul tehnicii moderne Pranic Healing şi Arhatic Yoga.
Prana este un cuvânt sanscrit reprezentând forţa vieţii sau energia vitală care susţine corpul si o stare de sănătate bună.

Este o tehnică antică, folosită de mii de ani, care astăzi este demonstrată științific de fizica cuantică și nu numai. Este o metodă fără atingere, care foloseşte prana pentru a accelera capacitatea înnăscuta a corpului de a se vindeca. Metodele sunt simple, ușoare, iar atingerea fizică nu este necesară, deoarece se lucrează pe corpul energetic care va influența corpul fizic. Din aceste motive, această tehnică poate fi învățată de orișicine.
Emoţiile negative şi experienţele traumatice sunt în esenţă forme gând negative şi entităţi emoţionale încrustate în aură şi în centrii energetici, care dacă nu sunt eliminate, determină apariția bolilor în organism.
Din 2017, această terapie se studiază la facultatea de medicină din Argentina, iar în America este folosită în sistemul medical împreună cu medicina clasică.

Pranic Healing este o formă de terapie, dar este și un mod de viață. Demonstrează că toți sun-tem conectați, explică influența gândirii asupra noastră, dar și a celor din jurul nostru, dă soluții la multe întrebări pe care cu toții le avem, și ne învață că cee ce dăm, aceea vom primi- conform legii Karmei, dar, cel mai important să ne iubim și ajutăm aproapele, să ne implicăm în comunitate și să ne ajutăm între noi.
Pe lângă alte terapii învățate de specialiștii din Esperando, pentru cei care doresc să experi-menteze și altceva, terapia Pranic Healing are deja 2 ani de aplicare în Baia Mare.
„Cei care doresc să afle tainele acestei terapii, o pot face prin participarea la un curs de bază, care va avea loc în perioada 8-9 februarie, înscrierile realizându-se până în 5 februarie. Mai multe detalii puteți să obțineți de la personalul centrului Esperando, la umătorul număr de telefon: 0362 401365”, spune președintele Crăciun Andrada.

Te-ar putea interesa si

ALERTE METEO: Cod portocaliu de ninsori viscolite și vânt cu rafale de până la 140 km/h

Redactie

STAGIU DE PRACTICA: Studenţii Academiei de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti invata meserie la IPJ Maramures

Vasile Dale

”BUN DE MARAMUREȘ” DE SFÂNTĂ MĂRIE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.