Eveniment

VIDEO: Bărbat filmat în timp ce sustrăgea două sticle de votcă la un supermarket din Baia Mare

Tăriile par să fie băuturile favorite ale oamenilor cu bani, însă nu toți doresc să cheltuiască pentru ele. Este și cazul pe care vi-l prezentăm în cele ce urmează.

Un bărbat de vârsta a treia a fost surprins de camerele de supraveghere ale supermarket-ului Profi din cartierul Vasile Alecsandri din Baia Mare în timp ce fura nu una, ci două sticle de vodkă de pe rafturile magazinului. Privind imaginile, bărbatul nu pare a fi un om care să nu își poată permite produsele. Totuși, se pare că a recurs la furt pentru acestea.

„A furat o sticlă de votcă Tazovsky la 200 ml, la prețul de 14.45. Prima dată a furat o sticlă de Stalinskaya, tot la 200 ml la prețul de 10.99„, a declarat un angajat al magazinului pentru ActualMM.ro
Angajații magazinului au fost, însă, spre ghinionul bărbatului, pe fază și au alertat imediat paza.

Reprezentanții IPJ Maramureș ne-au declarat că au fost sesizați cu privirela acest caz. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar bărbatul este cercetat acum sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Sursa: ActualMM.ro.

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

Finul fostului premier Oprea, băimăreanul Bogdan Ștefan Durlea a fost reținut de procurorii DNA. ”Ginerele lui Nuțu Fonta, garantat de primarul Cherecheș” scria presa în 2021

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Trei victime într-un impact violent între un autoturism și un microbuz cu turiști italieni la Budești (actualizare)

Vasile Dale

VINE CRĂCIUNUL: Pestă porcină africană confirmată într-o gospodărie din localitatea Săcel

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.