BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

ACTUALIZARE: Bărbat prins sub tractor în Dealul Mare

Un accident rutier s-a produs în zona localității Dealul Mare, comuna Coroieni. Din primele informații se pare că un tractor s-a răsturnat iar șoferul a rămas captiv sub acesta.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari de la Târgu Lăpuș dar și echipaje medicale.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureş

În data de 05 februarie, la ora 15.10, un bărbat în vârstă de 66 de ani din Coroieni, fără sa posede permis de conducere, a condus tractorul proprietate personală, neînregistrat şi neînmatriculat, pe o uliţă secundară din localitatea Dealu Mare.

Din cauza neatenţiei, într-o curbă uşoară la stânga părăseşte partea carosabilă şi se răstoarnă cu tractorul la o diferenţă de nivel de 1,8 metri.

 În urma răsturnării tractorului, bărbatul a fost prins sub vehicul şi declarat decedat, la ora 16:00, de un echipaj medical aflat la locul accidentului. În cauză se continuă cercetările.

foto arhivă

Te-ar putea interesa si

PRELUARE ACTUALMM: Ce spune o elevă de 15 ani referitor la protestul fermierului din Şomcuta Mare: “Sper sa dormiți liniștit la noapte știind ca ați stricat viitoarea generație de fermieri”

Redactie

ULTIMA ORA / ACTUALIZARE: POLITISTII AU RIDICAT IN ACEASTA SEARA O FEMEIE DIN POIENILE DE SUB MUNTE (INFORMATII EXCLUSIVE)

Vasile Dale

VIDEO: Ginerele fostului deputat Nuțu Fonta, Ștefan Bogdan Durlea a fost arestat preventiv. Ar fi „protejat” mai multe societăți comerciale din transport (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.