Important

Băimărean, condamnat pentru infracţiuni rutiere, depus după gratii de poliţişti

foto http://gazetadebistrita.ro/

Ieri, 06 februarie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Baia Mare.

Poliţiştii au depistat şi încarcerat un băimărean de 44 de ani, condamnat la 3 ani şi 4 luni închisoare pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.
Bărbatul a fost depus în penitenciar în vederea executării pedepsei.

Pe drumurile publice pentru siguranţa participanţilor la traficul rutier

Ieri, 06 februarie, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare şi cei din Sighetu Marmaţiei, au desfăşurat acţiuni în trafic pentru a depista, sancţiona şi preveni conducătorii auto care nu respectă si nu adaptează viteza legală pe sectorul de drum pe care circulă.
În urma acţiunii poliţiştii din Baia Mare au aplicat 24 de sancţiuni, în valoare de peste 15.500 lei, iar ca măsură complementară, au reţinut cinci permise de conducere şi un certificat de înmatriculare.
Totodată, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au sancţionat şoferii care au încălcat normele rutiere cu amenzi în valoare de 8.700 lei şi au reţinut două permise de conducere.
Creşterea siguranţei rutiere reprezintă o prioritate pentru poliţiştii maramureşeni, astfel că recomandă cetăţenilor ca atunci când se află la volan, să ţină seama de condiţiile de drum şi trafic, să adopte o manieră prudentă de conducere şi să adapteze permanent viteza de rulare.
În cazul producerii unor fenomene meteorologice care vor afecta siguranţa circulaţiei rutiere, îi sfătuim atât pe conducătorii auto, cât şi pe pietoni să fie atenţi la trafic şi să respecte regulile de circulaţie.

Te-ar putea interesa si

PENTRU AGRESAREA MEMBRILOR FAMILIILOR: Două ordine de protecție emise de polițiști în ultimele 24 de ore

Redactie

BILANŢ: Poliţiştii maramureşeni au intervenit la peste 170 evenimente de natură judiciară sau privind siguranţa publică şi rutieră

Vasile Dale

ÎMPREUNĂ PENTRU O COMUNITATE MAI SIGURĂ: Campanie a poliţiştilor în Copalnic-Mănăștur și Cernești

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult