Important

CONTROALE: Pe parcursul lunii ianuarie, personalul Inspecției de Prevenire din cadrul ISU Maramureș a efectuat 41 de controale

Pe parcursul celor 41 de controale efectuate în ianuarie, specialiștii Inspecției de Prevenire au constatat 145 de deficiențe, din care 20 au fost soluționate pe timpul controalelor. Au fost aplicate 122 de sancțiuni, din care 108 avertismente și 14 amenzi, în cuantum total de 30 de mii de lei.

Pe durata controalelor, specialiștii Inspecției de Prevenire au desfășurat și activități de informare preventivă, cu distribuire de pliante, broșuri și afișe pe teme de prevenire. Tot pe parcursul controalelor, inspectorii de prevenire au desfășurat exerciții de evacuare în caz de incendiu cu personalul a șase unități sanitare din județ.

În luna ianuarie, specialiștii Inspecției de Prevenire au primit, de la instituțiile și operatorii economici din județ, 17 solicitări de avize de securitate la incendiu, din care 8 au fost emise, 5 au fost respinse, iar 4 nu fac obiectul avizării. În ce privește autorizațiile, din cele 9 solicitări, 7 au fost emise, iar 2 respinse. În aceeași perioadă, personalul Inspecției a acordat asistență tehnică de specialitate în 26 de cazuri.

Te-ar putea interesa si

VESTE BUNĂ: SUBSTATIA DE AMBULANŢĂ LA POIENILE DE SUB MUNTE

Vasile Dale

BAIA MARE, 2022: ”Șobolanii mișună peste tot”. Depozit de gunoi în spatele blocurilor de pe strada Arieșului

Vasile Dale

VACANŢĂ ŞCOLARĂ: Poliţiştii maramureşeni, alături de copiii aflaţi în tabere la Ungureni, Breb, Ocna Șugatag și Repedea

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.