BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Urmărit de poliție din Recea, un șofer s-a înfipt cu mașina într-un parapet metalic din Satulung. Pasagerul din spate aruncat prin haion pe carosabil (ACTUALIZARE)

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe drumul național 1 C Baia Mare – Dej, la intrarea în localitatea Satulung.

Din primele informații șoferul unui autoturism circula dinspre Baia Mare spre Dej, iar într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga nu a adaptat viteza și s-a înfipt în parapetul metalic de protecție de pe marginea drumului.

Acesta pur și simplu a străpuns vehiculul.



În urma impactului violent șoferul a fost rănit, fiind preluat de un echipaj SMURD.

Polițiștii sunt la fața locului și au deschis o anchetă. Traficul rutier se desfășoară pe un singur sens.

ACTUALIZARE 1

Conform informațiilor furnizate de polițiști, conducătorul auto a fost urmărit din Recea, unde nu a oprit la semnalele polițiștilor pentru un control de rutină. A fost urmărit de echipajul de poliției 15 kilometri pe traseul Recea – Lăpușel – Satulung. Acesta nu deținea permis de conducere și se afla și sub influența băuturilor alcoolice (0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat).

În momentul producerii accidentului în autoturism erau trei pasageri și conducătorul auto. Pasagerul din dreapta spate a fost pur și simplu scos de parapetele metalic care a străpuns autoturismul pe haionul din spate și aruncat cu bancheta direct pe partea carosabilă. El a fost transportat în stare gravă la spital.

Mai mult, în momentul urmăririi polițiștii au încercat să oprească autoturismul însă cel de la volan la un moment dat a tras de volan stânga încercând să scoată autospeciala de poliție de pe șosea.

Ancheta este în plină desfășurare.

ACTUALIZARE 2

Șoferul are 31 ani și este din Baia Mare. Pasagerii aflați în autoturism au vârste cuprinse între 15 și 21 ani.

ACTUALIZARE 3 – IPJ MARAMUREŞ

Vineri seara, puţin după ora 23.00, poliţiştii care efectuau activităţi de supraveghere a traficului rutier au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism condus pe raza localităţii Lăpuşel.

Persoana aflată la volan şi-a continuat deplasarea, motiv pentru care poliţiştii au pornit în urmărirea sa. Pe fondul neadaptării vitezei, persoana aflată la volan a pierdut controlul direcţiei de deplasare într-o curbă de pe raza localităţii Satulung, autoturismul a lovit un parapet metalic de pe marginea părţii carosabile şi s-a oprit în gardul unu imobil.

În urma impactului, conducătorul auto, un tânăr de 31 de ani din Baia Mare, şi doi pasageri din autoturism au suferit leziuni corporale.

Verificările poliţiştilor au relevat că tânărul care a condus autoturismul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului,conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere șivătămare corporală din culpă.

ȘOFER URMĂRIT ȘI LA FĂRCAȘA

Un alt caz asemănător s-a petrecut pe drumul județean Baia Mare – Zalău, pe raza localității Fărcașa. Acolo un echipaj al poliției a urmărit un autoturism al cărui șofer nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor. Aceștia au reușit să oprească vehicul urmărit după numai câțiva kilometri.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIVITATE FOTO: Angajată a Primăriei Borșa bătută și trasă de păr în sediul insituției de soțul pe care-l părăsise

Vasile Dale

DOLIU LA ISU MARAMUREŞ: Un salvator s-a stins din viaţă. Era fratele primarului din Bogdan Vodă

Redactie

ULTIMA ORĂ: Cod roşu de avalanşă în Muntii Rodnei si pe Creasta Cocosului (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult