Important

STAGIU DE PREGĂTIRE: Studenţi în practică la Jandarmeria Maramureş

Începând cu data de 10 februarie şi până în data de 08 martie a.c., şase studenţi din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, arma Jandarmi, trei din anul întâi și trei din anul doi de studiu, se află în stagiul de practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Pintea Viteazul” Maramureş.
În conformitate cu prevederile legale în vigoare, cei şase studenţi îşi desfăşoară stagiul de practică prevăzut în programa de învăţământ.

Tinerilor studenţi le sunt prezentate unele aspecte legate de specificul inspectoratului, programul şi misiunile executate de către jandarmii maramureşeni. Cei șase tineri, se pregătesc pentru a deveni ofițeri jandarmi și vor efectua, timp de o lună de zile, stagiul de practică, fiind repartizați să-şi pună în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs, în misiuni de ordine şi siguranţă publică, pază şi protecţie instituţională precum şi prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pentru a cunoaşte cât mai bine aspectele practice ale activităţii derulate de jandarmii maramureşeni.

Pe întreaga perioadă a stagiului de practică, studenţii sunt îndrumaţi de către tutori jandarmi, ofiţeri cu experienţă în activitatea profesională, la structurile/subunităţile la care au fost repartizaţi.

Te-ar putea interesa si

Organizația PSD Baia Mare, pregătită pentru alegerile din 9 iunie!

Redactie

PAȘTILE DOMNULUI, PAȘTILE! Microexpoziție cu tematică pascală la Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară

Redactie

Maramureșenii, invitați să se bucure de o spectaculoasă paradă a colindătorilor la „Crăciun în Maramureș” 2022

Redactie

1 mesaj

Andrei M februarie 11, 2020 at 10:29 am

din ceva normal tu faci stire? asa da….. felicitari!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.