BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO FORMARE CICLON: Acoperișul unui bloc de pe bd Independenței aruncat peste o mașină. Nenorocire în trafic și în pasul Gutâi, dar și pe Cavnic

Vremea își face de cap în Maramureș. În Baia Mare, vântul face ravagii, plouă și pică grindină. În munți ninge viscolit iar mașinile abia înaintează. Sunt și șoferi care au pierdut controlul volanului și s-au răsucit pe zăpadă.

În Țara Chioarului peste 1600 de gospodării au rămas fără energie electrică după 16 transformatoare au fost avariate de rafalele de vânt.

Formarea ciclonului peste Recea și Baia Mare. Imagini incredibile

INFO TRAFIC

Circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă. A nins în Pasul Gutâi și Pasul Prislop. Zăpadă frământată cu grosimea de până la 1 cm se găsește depusă pe carosabilul DN18, în Pasul Gutâi (între km 20 și km 30), respectiv Pasul Prislop (între km 168 și km 180). Cer acoperit, ninge în Pasul Gutâi, unde sunt rafale de vânt cu viteză de 40 km/h.

FĂRĂ CURENT

Rafalele puternice de vânt au afectat parțial o linie de medie tensiune în zona localităților Valea Chioarului și Boiu Mare. Sunt afectate 16 posturi de transformare și nealimentaţi 1226 consumatori.

Parțial sunt afectate localitățile Valea Chioarului, Boiu Mare, Prislop, Mesteacăn și Fericea. Lucrează pentru remedierea defecțiunilor două echipe de intervenție de la societatea Electrica.

Pe DN18, în Pasul Gutâi, între km 20 și km 30 sunt sectoare de drum cu vizibilitatea redusă de ceață.

La ora 16.30, patru TIR-uri erau blocate în Pasul Gutâi și o autoutilitară în zona Cavnic, pe DJ 184.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Explozie la un bloc de locuințe din orașul Livada. Mai multe persoane intoxicate cu fum

Redactie

PROTEST: Un borșean va intra în greva foamei în fața Prefecturii Maramureș

Vasile Dale

VIDEO: Colegii de la IPJ Maramureș și-au luat rămas bun de la cms șef Gabriel Ciprian Sauliuc

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.