BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

CURSURI SUSPENDATE: 20 cazuri de gripă, la şapte şcoli din judeţ

Referitor la cazurile de gripă confirmate, Inspectoratul Școlar Județean Maramureș monitorizează și raportează, zilnic, Ministerului Educației și Cercetării starea de sănătate a elevilor din județul nostru, ținând legătura cu Direcția de Sănătate Publică Maramureș.
„​În acest moment, la nivelul județului Maramureș sunt 20 cazuri de gripă clinică, la următoarele unități de învățământ: Grădinița cu Program Prelungit ,,Otilia Cazimir” Baia Mare, Grădinița cu program Prelungit Nr. 30 Baia Mare, Grădinița cu program Prelungit Nr. 10 Baia Mare, Școala Gimnazială ,,George Coșbuc” Baia Mare, Școala Gimnazială Nr. 18 Baia Mare, Școala Gimnazială ,,Lucian Blaga” Baia Mare, Școala Gimnazială ,,Avram Iancu” Baia Mare.

​Dat fiind faptul că la Școala Gimnazială ,,George Coșbuc” Baia Mare au fost confirmate 3 cazuri de gripă în aceeași clasă, s-a decis suspendarea temporară a cursurilor la clasa I A, în perioada 12.02.2020-14.02.2020.
​ De asemenea, la Școala Gimnazială ,,Lucian Blaga” Baia Mare au fost confirmate 3 cazuri de gripă în aceeași clasă și s-a decis suspendarea temporară a cursurilor la clasa I C, în perioada 13.02.2020-14.02.2020″, anunţă Inspectoratul Școlar Județean Maramureș.

Te-ar putea interesa si

Sorin Vlașin (PSD): ”Fantasma revenirii economice în V a lui Cîțu este de fapt o gravă prăbușire”

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO/FOTO: PUȘI ÎN PERICOL DE MOARTE – Sute de copii din Poienile de Sub Munte ținuți zi de zi în mijlocul șoselei pentru a li se lua temperatura (ACTUALIZARE)

Redactie

UNTOLD și Neversea dau startul campaniei Blood Network 2023

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.